Adalet Bakanlığı Adli-İdari Yargı Sınavı Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları

Adalet Bakanlığı Adli Yargı, Adli Yargı-Avukat ve İdari Yargı Sınavları bugün yapılıyor. Peki sıonavda hangi sorular soruldu? Sınav soru ve cevapları ile aday yorumları.

Adalet Bakanlığı Adli-İdari Yargı Sınavı Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları

Adalet Bakanlığı Adli Yargı, Adli Yargı-Avukat ve İdari Yargı Sınavları bugün yapılıyor.

İki oturum halinde yapılacak sınavların ilki sabah saat 10,15 'te başladı. Sınavların ilki tamamlandı ve ikinci oturum için bekleyiş başladı.

SINAV DETAYLARI

Adli Yargı, Adli Yargı-Avukat ve İdari Yargı Sınavlarının tümüne de katılacak adaylar, sınava saat 10.15’te başlayacaklardır. Bu adaylara önce Adli Yargı Testinin soru kitapçığı verilecektir. Bu test için verilen cevaplama süresi tamamlandıktan sonra testin soru kitapçıkları adaylardan toplanacak ve Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile Ortak Alan Bilgisi Testinin soru kitapçığı adaylara verilecektir. Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile Ortak Alan Bilgisi Testinin cevaplama süresi saat 11.15’te başlayacaktır. Bu test için verilen cevaplama süresi de tamamlandıktan sonra testin soru kitapçıkları adaylardan toplanacaktır. Adaylara sınavın sabah oturumda son olarak İdari Yargı Testinin soru kitapçığı verilecektir. İdari Yargı Testinin cevaplama süresi saat 12.45’te başlayacaktır. Adaylar, Adli Yargı-Avukat Testini ise öğleden sonra oturumunda alacaklardır. Adli Yargı-Avukat Testinin cevaplama süresi saat 15.45’te başlayacaktır.

Adli Yargı ve İdari Yargı Sınavlarının ikisine katılacak adaylar, sınava saat 10.15’te başlayacaklardır. Bu adaylara önce Adli Yargı Testinin soru kitapçığı verilecektir. Bu test için verilen cevaplama süresi tamamlandıktan sonra testin soru kitapçıkları adaylardan toplanacak ve Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile Ortak Alan Bilgisi Testinin soru kitapçığı adaylara verilecektir. Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile Ortak Alan Bilgisi Testinin cevaplama süresi saat 11.15’te başlayacaktır. Bu test için verilen cevaplama süresi de tamamlandıktan sonra testin soru kitapçıkları adaylardan toplanacaktır. Adaylara son olarak İdari Yargı Testinin soru kitapçığı verilecektir. İdari Yargı Testinin cevaplama süresi saat 12.45’te başlayacaktır.

Adli Yargı ve Adli Yargı-Avukat Sınavlarının ikisine katılacak adaylar, sınava saat 10.15’te başlayacaklardır. Bu adaylara önce Adli Yargı Testinin soru kitapçığı verilecektir. Bu test için verilen cevaplama süresi tamamlandıktan sonra testin soru kitapçıkları adaylardan toplanacak ve Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile Ortak Alan Bilgisi Testinin soru kitapçığı adaylara verilecektir. Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile Ortak Alan Bilgisi Testinin cevaplama süresi saat 11.15’te başlayacaktır. Bu test için verilen cevaplama süresi de tamamlandıktan sonra testin soru kitapçıkları ve cevap kâğıtları adaylardan toplanacaktır. Adaylar, Adli Yargı-Avukat Testini ise öğleden sonra oturumunda alacaklardır. Adli Yargı-Avukat Testinin cevaplama süresi saat 15.45’te başlayacaktır

İdari Yargı ve Adli Yargı-Avukat Sınavlarının ikisine de katılacak adaylar, sınava saat 11.15’te başlayacaklardır. Bu adaylara önce Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile Ortak Alan Bilgisi Testinin soru kitapçığı verilecektir. Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile Ortak Alan Bilgisi Testinin cevaplama süresi saat 11.15’te başlayacaktır. Bu test için verilen cevaplama süresi tamamlandıktan sonra testin soru kitapçıkları adaylardan toplanacaktır. Adaylara sınavın sabah oturumda son olarak İdari Yargı Testinin soru kitapçığı verilecektir. İdari Yargı Testinin cevaplama süresi saat 12.45’te başlayacaktır. Adaylar, Adli Yargı-Avukat Testini ise öğleden sonra oturumunda alacaklardır. Adli Yargı-Avukat Testinin cevaplama süresi saat 15.45’te başlayacaktır

Sadece Adli Yargı sınavına katılacak adaylar, saat 10.15’te sınava başlayacaklardır. Bu adaylara önce Adli Yargı Testinin soru kitapçığı verilecek, bu test için verilen cevaplama süresi tamamlandıktan sonra Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile Ortak Alan Bilgisi Testinin soru kitapçığı verilecektir. Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile Ortak Alan Bilgisi Testinin cevaplama süresi saat 11.15’te başlayacaktır

Sadece İdari Yargı sınavına katılacak adaylar, saat 11.15’te sınava başlayacaklardır. Bu adaylara önce Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile Ortak Alan Bilgisi Testinin soru kitapçığı verilecektir. Bu test için verilen cevaplama süresi tamamlandıktan sonra testin soru kitapçıkları adaylardan toplanacaktır. Daha sonra adaylara İdari Yargı Testinin soru kitapçığı verilecektir. İdari Yargı Testinin cevaplama süresi saat 12.45’te başlayacaktır

Sadece Adli Yargı-Avukat sınavına katılacak adaylar, saat 11.15’te sınava başlayacaklardır. Bu adaylara sınavın sabah oturumunda Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile Ortak Alan Bilgisi Testinin soru kitapçığı verilecektir. Bu test için verilen cevaplama süresi tamamlandıktan sonra testin soru kitapçıkları ve cevap kâğıtları adaylardan toplanacaktır. Adaylar, Adli YargıAvukat Testini öğleden sonra alacaklardır. Adli Yargı-Avukat Testinin cevaplama süresi saat 15.45’te başlayacaktır.

ADAY YORUMLARI

Adalet Bakanlığı sınavına giren adaylar, aşağıdaki yorum kısmından cevabını merak ettiğiniz soruları ve sınav hakkındaki yorumlarınızı yazabilir, diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

Sınav sonuçları açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin. Sınav sonuçları 22 Ocak günü açıklanacak.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN