27. Dönem POMEM Başvuru Ücreti ve Anlaşmalı Banka

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 27. dönem POMEM polis alımı başvurusunun başladığına yer verildi. İşte POMEM başvuru ücreti.

27. Dönem POMEM Başvuru Ücreti ve Anlaşmalı Banka

İşte POMEM başvuru ücreti ve yatırılacak banka.

27. dönem POMEM başvuru ücretine zam geldi. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan ilk başvuru kılavuzunda başvuru ücreti 130 TL olarak açıklanmış, ancak daha sonra kılavuz güncellenmiş ve başvuru ücretinin 150 TL'ye çıkarıldığına yer verildi. 27. dönem 8 bin polis memuru alımı ilanına başvurular ise bugün başlıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların başvuru ücretini yatırması ve müracaatını 21 Aralık tarihine kadar Polis Akademisi Başkanlığı Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yapması gerekecektir. Başvuruda önce para yatırılacak. Parayı yatıran adaylar dekontlarını mutlaka saklamalıdır. 

BAŞVURU ÜCRETİ

POMEM polis alımına başvuru yapacak adaylar 150 TL olan başvuru ücretini anlaşmalı bankaya yatıracak. 

HANGİ BANKAYA YATIRILACAK?

150 TL olan başvuru ücreti, 21 Aralık 2020 saat 17:00’ye kadar Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Türkiye Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “27. Dönem POMEM Giriş Sınavı” isimli hesaba yatırılacaktır.

Ücretin yatırılması sonrası Polis Akademisi sayfasında başvuru yapılacak ve başvuru bu şekilde tamamlanacak. Polislik başvurusu başvuru şartları için TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA