26. Dönem POMEM Başvuru Sonuçları ve Parkur Duyurusu Tarihi

26. dönem POMEM spor aşaması duyurusu için geri sayım devam ediyor. İlana başvuru yapan on binlerce aday mülakatların ne zaman yapılacağını araştırıyor. İşte 26. dönem POMEM seçim aşamaları tarihleri.

26. Dönem POMEM Başvuru Sonuçları ve Parkur Duyurusu Tarihi

26. dönem POMEM mülakat tarihleri ne zaman?

26. dönem POMEM kapsamında 7 bin polis alımı için duyuru yayımlanmıştı. Geçtiğimiz ay yayımlanan ve başvurusu sona eren polis alımı için spor mülakat duyurusu bekleniyor. 

Kadın ve erkek adaylar arasından yapılan polis alımında önce parkur duyurusu gelecek ve sona spor mülakatı yerleri belli olacak. Mülakat tarihleri için on binlerce adayın bekleyişi başlarken en çok araştırılan konu , spor aşamasının ne zaman yapılacağı, parkurun ne olacağı sorusu oldu.

KONTENJAN DAĞILIMI

26. dönem POMEM kapsamında kadın ve erkek adaylar arasından 7 bin polis alımı yapılacak. Lisans mezunu 5.040 erkek, 560 kadın, önlisans mezunu 1.260 erkek, 140 kadın alımı yapılacak. Lisans mezunu adayların başvurusu 60 KPSS ile , ön lisans mezunu adayların başvurusu ise 65 KPSS ile kabul edildi.

SONUÇ TARİHİ

25. dönem Özel Harekat Polisi alımında mülakat aşamaları bu hafta sona eriyor. PÖH mülakatlarının sona ermesinin ardından 26. dönem POMEM başvurusu yapanlar mülakatlara alınacak. Buna göre bakacak olursak 26. dönem POMEM başvuru sonuçları ve parkur tarihlerinin önümüzdeki hafta Cumaya kadar (15 Kasım 2019) açıklanması bekleniyor. 

Adayların ise 18 Kasım 'dan sonra seçim aşamalarına alınacağı belirtiliyor. DUYURU GELDİĞİ ANDA İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

PARKUR

Daha önceki 23. dönem POMEM polis alımında parkur şu şekildeydi:

24. dönem POMEM 'de ise parkur şu şekildeydi:

Kadın-erkek diğer polis adayları bu sayfada >> >>  TIKLA KATIL