24. Dönem POMEM Sözlü Mülakat Sonuçları Bekleniyor

Polis Akademisi 24. dönem POMEM 3 bin kadın polis alımı mülakatları 9 Ağustos 2019 günü sona erdi. Peki mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Eğitimler ne zaman başlayacak? İşte detaylar.

24. Dönem POMEM Sözlü Mülakat Sonuçları Bekleniyor

24. dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 9 Ağustos tarihine kadar yapılan 24. dönem POMEM 3 bin kadın polis alımının sonuçları bekleniyor. 

Sınav giriş yerleri hakkında yayımlananduyuruda şu ifadelere yer verilmişti:

"24. Dönem POMEM Giriş Sınavı Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik aşamasını başarıyla geçen adayların Mülakat Sınavı 30 Temmuz-09 Ağustos 2019tarihleri arasında yapılacaktır. Adayların sınav giriş belgeleri sınav tarihinden önce Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesi olan  www.pa.edu.tr internet adresinden yayınlanacaktır."

MÜLAKATLAR BİTTİ SIRA SONUÇLARDA

Sözlü mülakatların sona ermesinin ardından sıra sonuçların açıklanması ve eğitime katılış duyurusuna geldi. Bakan Soylu daha önce yaptığı açıklamada 24. dönem POMEM 'lerin mülakat sonuçlarının Ağustos ayının sonuna doğru açıklanacağını ve adayların eğitime alınacağını söyledi.

Ancak Temmuz ayında tamamlanması planlanan süreç Ağustos ayına sarkınca sözlü mülakat sonuç duyurusunun da gecikeceği tahmin ediliyor. Mülakat sonuçlarının Eylül 'ün ilk günlerinde gelmesi bekleniyor. 

Sonuçları bekleyen diğer kadın adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >> 

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN