24. Dönem POMEM Başvuru Sayısı Açıklandı (Sonuçlar Ne Zaman?)

24. dönem POMEM başvurusu geçtiğimiz gün sona erdi ve sonuçlar için bekleyiş başladı. Alınan son dakika bilgilerine göre pomem başvuru sayısı da açıklandı. İşte detaylar.

24. Dönem POMEM Başvuru Sayısı Açıklandı (Sonuçlar Ne Zaman?)

24. dönem POMEM başvuru sayısı belli oldu.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından , başvurusu geçtiğimiz günlere kadar alınan 24. dönem POMEM 'de başvuru sayısı açıklandı. 

3 BİN KADIN POLİS ALIMI

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada , en az ön lisans mezunu adaylar arasından 3 bin polis memur ualımı yapılacağı bildirildi. Lisans mezunu adaylar arasından 2 bin 500 , ön lisans mezunu adaylar arasından 500 polis memuru alımında adaylar , karakollarda kurulacak güven masalarında çalıştırılacak.

Vatandaşlardan gelecek şikayetleri alacak ve sadece onlara yardımcı olmak için kurulacak güven masalarında görev yapacak kadın polisler , karakollarda çalışacak. 

BAŞVURU SAYISI

.Polis Akademisi kaynaklarından edinilen bilgilere göre 3 bin kadın polis memuru alımı için toplamda 32 bin ile 33 bin arasında adayın başvuru yaptığı bildirildi. Bu başvuru sayısı , lisans ve ön lisansların toplamıdır. 

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

EGM bünyesinde polis olmak için başvuru yapan adaylar , sonuçların ne zaman açıklanacağını ve mülakatların ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Sonuçlar için kesin bir tarih henüz yok. Ancak POMEM sonuçları ve spor mülakatı tarihlerinin Mayıs ayının ilk iki haftasında yayımlanması bekleniyor.

POMEM SONUÇLARI AÇIKLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK-DİĞER KADIN POLİS ADAYLARI İLE BİLGİ ALIŞ VERİŞİ  İÇİN TIKLAYIN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN