23. Dönem POMEM Polis Alımı Sözlü Mülakat Sonuçları Açıklanıyor

23. dönem POMEM 15 bin polis alımı sözlü mülakat sonuçları için geri sayım sona eriyor. Mülakat sonuçları açıklanıyor. İşte 23. dönem POMEM mülakat sonuçları hakkında son bilgiler.

23. Dönem POMEM Polis Alımı Sözlü Mülakat Sonuçları Açıklanıyor

23. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklanıyor.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından Ocak ayının 21 'inde başlatılan ve Şubat ayının ilk haftasında sona eren 23. dönem POMEM polis alımında mülakat sonuçları için geri sayım sona eriyor. 

SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada , 23. dönem POMEM mülakat sonuçlarının Perşembe ya da Cuma günü açıklanacağını söyledi. Açıklama sonrası Perşembe günü sonuçlar gelmedi. Cuma gününün gelmesi ile birlikte POMEM mülakat sonuçlarını bekleyen adaylar, sonuçların açıklanıp açıklanmadığını araştırmaya başladı.

7 MART 'TA YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Önceki gün açıklamalarda bulunan Süleyman Soylu, sonuçların yarın öbür gün açıklanacağını söyledi. Bakan Soylu 'nun dün yaptığı açıklamaya göre sonuçların bugün açıklanması  bekleniyor. 

Sonuçlar açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için>>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

SAYI 15 BİNE ÇIKARILDI

POMEM alımında ilana 10 bin alım için çıkılmıştı. Ancak Süleyman Soylu , geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada alım sayısının 15 bine çıkarıldığını söyledi. Bu da POMEM mülakatlarına giren adayları sevindirdi. 

Yeni polis alımı duyurusu geldiğinde haberdar olmak için TIKLA

SONUÇ AÇIKLAMA SAYFASI

POMEM sözlü mülakat  sonuçları Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bugün ya da yarın açıklanacak. Sonuçlar açıklandığı anda Kamubulteni.com 'da olacak.