2021 YKS için Geri sayım Sürüyor! YKS Sınav Tarihleri

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı için geri sayım sona eriyor. YKS sınav tarihleri ve sınav sonuç tarihi netleşti. ÖSYM tarafından yapılan bilgilendirmede, 2021 YKS'nin 1. oturumu olan TYT'nin 26 Haziran 2021 tarihinde, 2. oturum olan AYT'nin 27 Haziran'da son oturum olan Yabancı Dil Oturumunun ise 27 Haziran'da gerçekleştirileceği belirtildi.

2021 YKS için Geri sayım Sürüyor! YKS Sınav Tarihleri

Milyonlarca öğrenci ve öğrenci ailelerinin heyecanla beklediği 2021 YKS'de geri sayım sona eriyor. 4 Şubat ile 2 Mart tarihleri arasında YKS için başvuru yapan öğrenciler sınav tarihine kitlenmiş durumdalar.

Sınavın erteleneceğine yönelik herhangi bir açıklama bulunmazken, 26-27 Haziran tarihlerinde uygulanacak.

YKS'nin sonuçları için de tarih netleşti. YKS sonuçları, ÖSYM'nin resmi sayfasından (sonuc.osym.gov.tr) 4 Ağustos 2021 tarihinde ilan edilecek.

Adaylar, sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle sınav sonuçlarına erişim sağlayabilecek. YKS ile ilgili herhangi bir erteleme ya da son dakika gelişmesi olursa siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendireceğiz.

YKS ve diğer sınavlarla ilgili tüm gelişmeleri takip etmek için Türkiye'nin en beğenilen haber uygulamalarından Kamu Bülteni'nin mobil uygulamasını mobil cihazınıza indirebilirsiniz.