2021 DGS Başvuru ve Sınav Tarihleri

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nca uygulanacak 2021 Dikey Geçiş Sınavı için geri sayım sürüyor. ÖSYM'nin paylaştığı bilgilere göre bu yıl 2021 Dikey Geçiş Sınavı 11 Temmuz 2021 tarihinde uygulanacak. İlgili sınava başvurular 21 Mayıs ile 31 Mayıs tarihleri arasında alınacak.Yüz binlerce genci ilgilendiren Dikey Geçiş Sınavında geri sayım sürüyor. Adaylar, başvuru tarihlerini merakla beklerken, ÖSYM'nin bu yıl pandemi nedeniyle ilgili sınav tarihlerinde değişiklik yapıp yapmaya

2021 DGS Başvuru ve Sınav Tarihleri

ÖSYM'nin resmi sayfasından paylaşılan bilgilere göre, 2021 yılı DGS için adaylardan başvurular 21 Mayıs itibariyle alınmaya başlanacak.

Adaylar, Aday İşlemleri Sistemi üzerinden (ais.osym.gov.tr) T.C. Kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleriyle başvuru yapabilecekler. Sınav 11 Temmuz'da ÖSYM tarafından uygulanacak.

Sınav sonuçlarının 13 Ağustos 2021 tarihinde sonuc.osym.gov.tr adresinden ilan edilmesi bekleniyor. Sınavla ilgili düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.