2020 YKS'ye Girecekler Dikkat: Ziya Selçuk Açıkladı

2020 YKS 'ye girecek adayları ilgilendiren önemli açıklama Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 'tan geldi. Bakan Selçuk açıklamasında akademik destek yazılımı için önemli ifadeler kullandı ve YKS 'ye hazırlıkta bunun dünya çapında bir iş olduğunu , öğrencilere önemli katkılar sağladığını söyledi. Peki Akademik Destek Yazılımı nasıl kullanılır? Hangi internet adresinden kullanılır? İşte detaylar.

2020 YKS'ye Girecekler Dikkat: Ziya Selçuk Açıkladı

2020 YKS 'ye girecekler dikkat.

12. sınıfta okuyanlar ve YKS 'ye hazırlanan öğrencilere çok önemli uyarı geldi. Cnn ekranlarına konuk olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada 12 'inci sınıfta olanlar ve üniversite sınavına hazırlananları ilgilendiren önemli ifadeler kullandı.

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere birkaç şey daha söylemek ister misiniz?

Üniversite sınavı için biz dünya çapında bir iş yaptık. Ben buna gönülden inanıyorum. Akademik destek yazılımı diye bir yazılım çıkardık. Yapay zeka. Her öğrenciye kişisel deneme sınavı yapabilen. Her öğrencinin ilgi ve seviyesini belirleyebilen, her ö-ğrenciye göre tercih yapabilen bir sistem. Yani, ben seni ölçtüm diyo yazılım , senin ilgiin ve seviyen şurada. Sana şu şu bölümleri öneriyorum diyor yazılım.

Sonra sana bir haftalık aylık yıllık çalışma çıkartıyor. Diyor ki şöyle çalışman lazım ki şuraları kazanabilesin. Sonra çocuğun çalışma hızına bakıyor. Yavaş giderse tercihleri düşürüyor. Bu hızla burayı kazanamazın diyor ve tercihleri değiştiriyor. Hızlı giderse yine değiştiriyor. Ve çocuğa özgü sorular hazırlıyor. Diyelim ki çocuk bir tane soruyu çözemedi. Ki on binlerce soru var. 

Yazılım diyor ki sen bu soruyu çözemedin. Çünkü geçen seneki şu konuyu anlamamışsın. O sayfayı , konu anlatımını ekrana hazır getiriyor. Yani bu kadar akıllı bir sistem. "

AKADEMİK DESTEK YAZILIMI

Akademik Destke Yazılımı , EBA üzerinden öğrencilerin ve üniversite sınavlarına hazırlananlara sunuluyor.

https://www.eba.gov.tr/akademik-destek

Yukarıdaki linkten Akademik Destek Yazılımı sayfasına gidebilirsiniz. Bu sayfada hedeflerini belirleyerek YKS 'de daha iyi bir bölüm kazanabileceksiniz. 

Burada sağ üst kısımda bulunan giriş kımısndan üye olarak giriş yapabilir ve üniversite sınavına daha etkin , planlı ve doğru şekilde hazırlanabilirsiniz. 

Peki siz akademik destek yazılımını nasıl buldunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilir , diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

YKS SÜRECİNDEN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN