2020 YDS Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı

ÖSYM'nin resmi sayfasından az önce yapılan duyuruda, 2020 yılı YDS sınavına katılacak adaylar için bina salon atanma işlemlerinin tamamlandığı, ilgili sınava başvuru yapan adayların sınav giriş belgelerini ais.osym.gov.tr adresinden ÖSYM şifreleri ve T.C. kimlik numaraları ile temin edebilecekleri bildirildi.

2020 YDS Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı

2020 YDS 27 Eylül'de uygulanacak. Sınav saati için de uyarı yapılan ÖSYM duyurusunda, adayların saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacağı bildirildi. ÖSYM'nin resmi sayfasından yapılan açıklamada, "27 Eylül 2020 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2020-YDS) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 17 Eylül 2020 tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir. DİKKAT! 27 Eylül 2020 tarihinde uygulanacak olan 2020-YDS için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır." ifadeleri görüldü.

ÖSYM Başkanı da Sosyal Medyadan Duyurdu

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sosyal medya hesabından YDS'ye girecek adaylara başarılar dileyerek, "Değerli YDS Adaylarımız, 2020-YDS sınava giriş belgeleri yayımlanmıştır. Sınava gireceğiniz yeri http://ais.osym.gov.tr adresinden ve ÖSYM AİS Mobil uygulamamızdan öğrenebilirsiniz. Şimdiden tüm adaylarımıza başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.