2020 LGS ve İOKBS Bursluluk Sınavları Ertelendi mi , Ertelenecek mi?

Coronavirüs salgını nedeniyle sınavların ertelenip ertelenmeyeceği merak ediliyor. Peki LGS ertelenecek mi? Liselere Giriş Sınavı ne zaman yapılacak? İOKBS Ertelenecek mi? Bursluluk sınavı ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

2020 LGS ve İOKBS Bursluluk Sınavları Ertelendi mi , Ertelenecek mi?

İOKBS Bursluluk Sınavı ve LGS ertelenecek mi?

2020 yılı Liselere Giriş Sınavı ve Bursluluk sınavı için geri sayım devam ediyor. Sınav için geri sayım devam ederken öğrenci ile ailelerin en çok araştırdığı konu sınavların ertelenip ertelenmeyeceği konuları oldu. Peki Coronavirüs salgını nedeniyle LGS ertelenecek mi Bursluluk sınavı erteleniyor mu? İ

VAKA SAYISI

Türkiye 'de 16 Mart 2020 itibarıyla vaka sayısı 18 oldu. ABD ve Almanya 'dan gelenlerde görülen corona virüsü nedeniyle vaka sayısı 18 oldu. 

Yayılan corona virüsü nedeniyle geçtiğimiz hafta bir açıklama geldi ve AÖL sınavlarının ertelendiğine yer verildi. 

BURSLULUK SINAVI NE ZAMAN?

2020 yılı bursluluk sınavı başvuruları Şubat ayında alınmıştı. Başvuruların yapılmasının ardından sınav beklenmeye başlamıştı. MEB tarafından yapılan açıklamada Bursluluk sınavının 25 Nisan 2020 günü yapılacağına yer verilmişti. 

Sınava 40 günden az kala vatandaşlar, sınavın ertelenip ertelenmeyeceğini araştırmaya başladı. Ancak bu konuda bir resmi açıklama gelmedi. Peki sizce Bursluluk sınavı ertelenmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

2020 LGS ERTELENECEK Mİ?

2020 yılında Liselere Giriş Sınavı 7 Haziran 2020 tarihinde yapılacak. Sınava 3 aydan az süre kala coronavirüs salgını olması nedeniyle sınavın ertelenip ertelenmeyeceği merak ediliyor. Henüz MEB 'den resmi bir açıklama gelmedi. Peki sizce LGS ertelenmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

ERTELEME VE SINAV DUYURUSU GELDİĞİ ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN