2020 KPSS DHBT Geç Başvurusu Başladı: İşte Başvuru Ücreti ve ÖSYM ais Geç Başvuru Sayfası

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2020 yılı KPSS DHBT geç başvurularının alınmaya başladığına yer verildi. İşte DHBT başvuru sayfası ve geç başvuru ücreti.

2020 KPSS DHBT Geç Başvurusu Başladı: İşte Başvuru Ücreti ve ÖSYM ais Geç Başvuru Sayfası

DHBT geç başvurusu başladı.

ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2020 yılı KPSS DHBT oturumu için geç başvuruların internet üzeirnden saat 10.00 itibarıyla alınmaya başladığına yer verildi. "2020-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Adaylarımızın Dikkatine!" ifadeleri ile yayımlanan son dakika duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

GEÇ BAŞVURU NASIL?

DHBT geç başvurulaır ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yapılacak. Başvuru yapmak isteyenlerin ais.osym.gov.tr adresine gitmesi gerekmektedir. Bu adresee gittikten sonra karşınıza çıkan ekranda aşağıdaki adımları takip edin.

KPSS DHBT yazan yere tıkladıktan sonra karşınıza bir sekme çıkacak. Bu sekmede Başvuru Yap kısmına tıklayarak DHBT geç başvuru ekranına gidebilirsiniz.

GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ

KPSS DHBT geç başvuru ücreti 120 TL'dir. Başvurusunu ÖSYM AİS sayfası üzerinden tamamlayan adayların 120 TL'yi bugün yatırması gerekmektedir. 24 Kasım 2020 Saat 23.59'a kadar hem başvuru yapılmalı hem ücret yatırılmalıdır. Ücret ise bankalardan, ATM'lerden yatırılmaz. Sadece ÖSYM'nin ödeme sistemi üzerinden yatırılır.

https://odeme.osym.gov.tr/

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA