2020 AYT Matematik Soruları Öğrencileri Terletti! (2020 YKS AYT Matematik Yorumları)

2020 YKS 2. Oturumu Alan Yeterlilik Testi (2020 YKS AYT) heyecanı yaşayan adaylar özellikle matematik sorularının kendilerini zorladığını söyledi. 2020 YKS'ye ilişkin ilk yorumlar , sınav soruları ve cevapları ile ilgili son dakika gelişmeleri kamu bülteni haber sitesinde.

2020 AYT Matematik Soruları Öğrencileri Terletti! (2020 YKS AYT Matematik Yorumları)

Milyonlar öğrenci ve ailesinin heyecanla baklediği 2020 YKS sürecinde 2. oturum da sona erdi. Alan Yeterlilik testindeki Matematik sorularında zorluk yaşadığını belirten YKS adayları , dünkü sınava nazaran daha zor bir sınav geçirdiklerini söylediler. 

AYT MATEMATİK SORULARI ÖĞRENCİLERİ TERLETTİ

2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın 2. oturumu Alan Yeterlilik Testi oturumu da sona erdi. Saat 10.15 itibariyle sınava başlayan öğrenciler 180 dakikalık sürede özellikle matematik sorularında zorlandıklarını söylediler. Sınav merkezinden çıkışta basın mensuplarının  sorularını yanıtlayan YKS adayları, sınavın dünkü sınava nazaran daha zor geçtiğini, Matematik sorularının diğer sorulara göre daha zorlayıcı olduğunu söyledi.  Koronavirüs gölgesinde gerçekeleşen YKS ile ilgili 'Sınavın heyecanına ek bir de pandemi' heyecanı yaşadıklarını belirten adaylardan bazıları, "YKS hali hazırda strese sokan bir sınav süreci bir de pandemi sürecine denk gelince iyiden iyiye heyecanlandık. " ifadelerini kullandı.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

2020 YKS AYT'de yer alan matematik soruları sizce kolay mıydı , zor muydu? sınav heyecanına ek olarak koronavirüs sürecinin sınav stresinizde etkili olduğunu düşünüyor musunuz? 2020 YKS AYT Matematik ile ilgili yorumlarınızı sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA