2019 PMYO Başvuru Ücretine Zam-İşte Anlaşmalı Banka

Polis Akademisi Başkanlığı 2500 kadın erkek polis alımı için başvuruları bugün alıyor. Lise mezunu adaylar arasından yapılan polis alımında başvuru ücretine fahiş zam yapıldı.

2019 PMYO Başvuru Ücretine Zam-İşte Anlaşmalı Banka

2019 PMYO başvuru ücreti.

2019 yılı Polis Meslek Yüksek Okulu 2500 öğrenci alımı için başvurular bugün saat 09.00 'da başladı. PMYO 'larda polis memuru olarak yetiştirmek üzere yapılan alımda detaylar haberimizde.

BAŞVURU ŞARTLARI

PMYO polis alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

  • 2019 yılı içinde ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavında TYT puan türünden 250,000 (iki yüz elli) ham taban puan ve üzerinde puan almış olmak.
  • Lise ve dengi okul mezunu olmak
  • 01 Ocak 1994 – 01 Ekim 2001 tarihleri arasında doğmuş olmak
  • Adayın kendisinin ve evli ise eşinin; genelev, birleşme yeri, randevuevi, tek başına fuhuş yapılan konut ve benzeri yerlerde çalışmış veya aracılık ve bekleyicilik fiillerinde bulunmamış olmak, genel ahlak ve edebe aykırı mahiyette her türlü yazılı, sesli ve görüntülü eserleri, kaydedildiği materyale bakılmaksızın üretmek ve satmaktan veya kumar, uyuşturucu veya uyarıcı madde nedeniyle, hakkında herhangi bir adlî veya idarî soruşturma veya kovuşturma devam ediyor olmamak, bunlardan dolayı idarî yaptırım uygulanmamak veya bu işler nedeniyle hüküm giymemiş olmak.
  • Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı nedeniyle tedavi görmüş veya görüyor olmamak.
  • Kamu haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.
  • Boy ölçüsü, beden kitle indeksi ile sağlık yönünden Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak. (Polis Okullarına alınacak erkek öğrencilerin en az 167 cm, bayan öğrencilerin en az 162 cm boy uzunluğu olacaktır.) (Polis Okullarına alınacak erkek ve bayan öğrencilerin 18.00-27.00 aralığında Beden Kitle İndeksi olacaktır.)

BAŞVURU ÜCRETİ TEPKİ ÇEKTİ

PMYO polis alımına başvuru yapacak adayların 130 TL olan başvuru ücretini yatırması gerekmektedir. PMYO polis alımı başvuru ücretinin 130 TL olması , tepki çekti. Geçtiğimiz yıl 100 TL olan başvuru ücretine 30 TL zam geldi. 

Başvuru ücreti 19 Ağustos 2019 günü saat 17:00 ’a kadar Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “2019 Yılı PMYO Giriş Sınavı” isimli hesabına yatırılacaktır. 

1. UYARI: YALNIZCA HALKBANK ŞUBELERİNDEN, ATM’LERİNDEN VE İNTERNET BANKACILIĞINDAN BAŞVURU ÜCRETİ YATIRILABİLECEKTİR. (DİĞER BANKALARIN ATM’LERİNDEN, ŞUBELERİNDEN VE İNTERNET BANKACILIĞINDAN BAŞVURU ÜCRETİ YATIRMA İŞLEMİ YAPILMAYACAKTIR.)

2. UYARI: Parayı yatırdıınız dekontu saklayınız. Evrak teslimi aşamasında adaylardan makbuz istenecektir. 

Polis alımına başvuran diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA

POLİS PÖH ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN