2019 KPSS Sınav Başvuru Tarihi ve KPSS Yerleştirme Tarihleri

KPSS ne zaman, kpss başvuru tarihleri, kpss yerleştirme tarihleri ve diğer detaylar bu haberimizde. Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarına göre kamu kurum ve kuruluşlarına memur alımı için beklenen duyuru geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı'nca yapılmıştı. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından yayımlanan merkezi atama takvimi duyurusunda DPB tarafından kamu kurum ve kuruluşlarından 11 Mart ile 24 Mayıs 2019 tarihleri arasında yerleştirme taleplerinin toplanacağı belirtilmiş, KPSS

2019 KPSS Sınav Başvuru Tarihi ve KPSS Yerleştirme Tarihleri

KPSS 1. Yerleştirme Tercih ve Sınav Başvuru Tarihleri

Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarına göre kamu kurum ve kuruluşlarına memur alımı için beklenen duyuru geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı'nca yapılmıştı. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından yayımlanan merkezi atama takvimi duyurusunda DPB tarafından kamu kurum ve kuruluşlarından 11 Mart ile 24 Mayıs 2019 tarihleri arasında yerleştirme taleplerinin toplanacağı belirtilmiş, KPSS 1. Yerleştirme işlemleri için tercihlerin ÖSYM tarafından ais.osym.gov.tr üzerinden 9-18 Temmuz 2019 tarihleri arasında alınacağı belirtilmişti. KPSS 2. yerleştirme için kamu kurum ve kuruluşları 5 Ağustos ile 18 Ekim 2019 tarihleri arasında taleplerini iletecek, ÖSYM 2. yerleştirme tercihlerini 3-12 Aralık 2019 tarihleri arasında alacak.

2019 KPSS BAŞVURULARI NE ZAMAN?

2019 KPSS A Grubu başvuruları 3-15 Mayıs 2019 tarihleri arasında alınacak, ilgili tarihlerde başvuru yapamayan adaylar 28 Mayıs'ta ÖSYM üzerinden geç başvuru fırsatından faydalanabilecek. ÖSYM 2019 KPSS tercih kılavuzunu başvuru tarihine kısa bir süre kala açıklayacaktır. KPSS sınav takvimiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanması, memur alımı duyuruları yayımlanması, özel sektör iş duyuruları gelmesi halinde mobil cihazınıza bildirim almak istiyorsanız Kamu Bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSS BAŞVURU SÜRECİNE DAİR DETAYLI BİLGİ İÇİN http://www.kamubulteni.com/kamu-personeli-secme-sinavi/2019-kpss-sinav-ve-yerlestirme-tarihleri-netlesti-h6783.html ADRESİNİ ZİYARET EDİN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA