2019 İSG Başvuru Kılavuzu Yayımlandı (Başvuru Ücreti ve Şekli)

ÖSYM İş Sağlığı ve Güvenliği 2019 yılı sınav başvuru kılavuzu yayımlandı ve başvurular başladı. Başvuru kılavuzu ve açıklama haberimizde.

2019 İSG Başvuru Kılavuzu Yayımlandı (Başvuru Ücreti ve Şekli)

ÖSYM 2019 yılı 1. dönem İSG kılavuzu yayımlandı.

2019 yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Sınav duyurusu geldi. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda başvuruların 4 ile 11 Nisan tarihleri arasında alınacağına yer verildi.

18 Mayıs 2019 günü yapılacak İSG sınavı için yayımlanan duyuru şu şekilde;

2019 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1. Dönem Sınavı, 18 Mayıs 2019 tarihinde  Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde uygulanacaktır. Sınava başvurular, 4-11 Nisan 2019 tarihleri arasında elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri (Tüm il/ilçe ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri) aracılığıyla alınacak veya ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden saat 10.00'dan itibaren bireysel olarak yapılacaktır.

2019-İSG Kılavuzu aşağıdaki bağlantıda sunulmuş olup sınava başvuru yapacak adayların Kılavuzda yer alan bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI,

BAŞVURU ÜCRETİ

ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 2019 yılı İSG sınav başvuru ücretinin 250 TL olduğuna yer verildi.

ais.osym.gov.tr adresi üzerinden ön başvuru yapıldıktan sonra başvuru ücretinin yatırılması ile müracaatlar yapılacak.

BAŞVURU KILAVUZU YAYIMLANDI

ÖSYM Tarafından yayımlanan başvuru kılavuzu şu şekilde >>

Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN