2019 EKPSS ile Memur Alımı Bekleniyor

2019 yılı EKPSS ile engelli kamu personeli alımı tercih kılavuzu bekleniyor. Peki kılavuz ne zaman yayınlanacak? EKPSS memur alımı ne zaman olacak? İşte detaylar.

2019 EKPSS ile Memur Alımı Bekleniyor

2019 EKPSS ile memur atamaları ne zaman?

Yüz binlerce engelli memur adayı , Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 'ndan 2019 yılı EKPSS ile memur alımı duyurusunu bekliyor.  

2018 YILINDA İKİ ATAMA YAPILMIŞTI

2018 yılında Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı iki defa EKPSS ile memur ataması yaptı. 

Mart ayında yapılan ilk EKPSS ile memur alımı tercihlerinde 2171 kadro açılmış ve engelli personellerin atamaları yapılmıştı. 2018/2 EKPSS ile memur alımı kılavuzu ise 29 Kasım 2018 tarihinde yayınlanmış ve bu atasma ile 2306 engelli memur alımı yapılmıştı. 

EKPSS KAÇ YIL GEÇERLİ?

"Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" geçtiğimiz yıl yayınlanmış ve EKPSS 'nin geçerlilik süresi 4 yıla çıkarılmıştı. 

2019 YILI ALIMLARI BEKLENİYOR

Binlerce engelli memur adayı , EKPSS ile 2019 yılı memur alımı için tercihleri bekliyor. Ancak bu konuda ne ÖSYM 'den , ne de Çalışma Bakanlığı 'ndan bir açıklama gelmedi. Ancak Bakanlığın bu sessizliğini bozması , emekli memur adaylarını daha fazla bekletmemesi gerekmektedir.

ENGELLİ MEMUR ADAYLARI BU SAYFADA

EKPSS ile memur alımı bekleyen adaylar bu sayfada >>> TIKLA KATIL

EKPSS DUYURULARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN