16 Eylül EUS Sonuçları Açıklandı

16 Eylül EUS sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. Sonuçlar ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden kontrol edilebilecek.

16 Eylül EUS Sonuçları Açıklandı

ÖSYM tarafından 16 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilen Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavının değerlendirme işlemlerinin sona erdiği, sonuçların ÖSYM sitesi üzerinden kontrol edilebileceği bildirildi.

Bugün ÖSYM'nin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, "16 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilen Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavının (2018-EUS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 11 Ekim 2018 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir." ifadelerinin yer aldığı görülürken, adayların sonuçlara https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=5590 adresinden erişim sağlayabileceği bildirildi.

EUS sonuçlarıyla ilgili duygu ve düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Kamudan haberler, gündemdeki son gelişmeler, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak almak için kamu bülteni uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

Kamubulteni.com -  Ankara