13 Nisan AÖF Sınav Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları

Anadolu Üniversitesi AÖF vize sınavı ilk gün oturumları sona erdi. Peki sınav soru ve cevapları ne zaman erişime açılacak? Sınav soru ve cevapları hakkında son bilgiler ile aday yorumları için haberimizin devamına bakın.

13 Nisan AÖF Sınav Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları

AÖF 13 Nisan 2019 sınavları sona erdi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2018-2019 Bahar dönemi vize sınavlarının ilk oturumları bugün tamamlandı. Sınavların sona ermesinin ardından öğrenciler , sınav yorumlarını ve sınavda çıkan soruların cevaplarını araştırmaya başladı.

İKİ OTURUM YAPILDI

Yüz binlerce AÖF öğrencisi , bugün sabah ve öğleden sonraki oturumlara girdi. Sınavlara giren öğrenciler , ilk gün oturumlarının bitmesinin ardından 14 Nisan günü yapılacak diğer oturumlara odaklandı.

Yarın yapılacak sınavlarla birlikte AÖF Bahar dönemi vize sınavları sona erecek. 

SORU VE CEVAPLAR NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

AÖF sınav soru ve cevapları hakkında Anadolu Üniversitesi tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada sınav soru ve cevaplarının 16-17 Nisan 2019 tarihlerinde erişime açılacağına yer verildi. 

İşte bölüme göre sınav soru ve cevaplarının yayımlanacağı tarihler >>

Sınav soru ve cevapları e kampüs üzerinden erişime açılacak. Açıklama gelir gelmez bildirimle haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

ADAY YORUMLARI

AÖF sınavlarının ilk oturumlarına giren adaylar , sınav yorumlarını araştırmaya başladı. Aşağıdaki yorum kısmından diğer AÖF öğrencileri ile bilgi alış verişi yapabilir, soruları ve cevapları tartışabilirsiniz.