Ankara ve İlçelerinde İlk Seçim Sonuçları Geldi -Mansur Yavaş mı , Mehmet Özhaseki mi?

Ankara 'da ilk seçim sonuçları açıklandı. Seçim sonuçlarına nasıl ulaşabilirim? Mansur Yavaş mı yoksa Mehmet Özhaseki mi kazanacak? Seçim anketleri ne diyor? İşte İstanbul seçim sonuçları.

Ankara ve İlçelerinde İlk Seçim Sonuçları Geldi -Mansur Yavaş mı , Mehmet Özhaseki mi?

Ankara seçim sonucu: Mansur Yavaş mı , Mehmet Özhaseki mi?

Yerel seçimler için saat 08,00 'da Ankara 'da oylar kullanılmaya başlandı. Son 1 ayda en çok tartışmanın olduğu, meydanlarda en çok konuşulan ve sonucu en çok merak edilen Ankara 'da seçim sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. 

Anket sonuçlarına baktığımızda durumun kritik olduğunu görüyoruz. Son olarak Adil gür yaptığı açıklamada Ankara 'da seçimi Mansur Yavaş 'ın önde götürdüğünü söyledi. 

İLK SONUÇLAR GELDİ

Ankara 'da sandıkların yüzde 20 si açıldı.

Sonuçlara baktığımızda Özhaseki 'nin yüzde 51, Mansur Yavaş 'ın yüzde 45 oy aldığı görüldü.

Henüz Çankaya ve merkez ilçelerde sandıklardan sonuçlar gelmedi. Sonuçlar geldiğinde güncelleyeceğiz.

SONUÇLAR SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Büyük merakla beklenen seçimler için oy kullanma işlemi Ankara 'da , saat 17.00 'a kadar devam edecek. Bu saatten sonra oy kullanma işlemi bitecek ve sandıklar açılıp oy sayma işlemine geçilecek. 

Oy sayma işleminin Ankara 'da biraz geç bitmesi bekleniyor. Muhtarlık, İlçe Belediye ve Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 3 pusula olacak. Sayımların 7 'ye doğru büyük çoğunluğunun sona ermesi ve sonuçların saat 19. 00 'dan sonra açıklanması bekleniyor. 

MAK MANSUR YAVAŞ ÖNDE DİYOR

MAK şirketinin genel müdürü Mehmet Ali Kulat, yaptığı açıklamada, Ankara için değerlendirmede bulundu ve "Her fark kapanabilir ama şu anda matematiksel veriler açısından baktığımızda Mansur Yavaş'ın 3 puan önde çıktığını görüyoruz. Kararsızlar dağıtılınca bu 4-5 puanı bulabilir" ifadelerini kullandı.

ORC: ÖZHASEKİ ÖNDE

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA BU HABERİMİZDE OLACAK. BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN