Son Dakika: Erken Seçim Tarihi ve Seçim Anket Sonuçları Açıklaması

Son dakika haberi: Eski AK Partili Milletvekili, erken seçim ve seçim anketi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama.

Son Dakika: Erken Seçim Tarihi ve Seçim Anket Sonuçları Açıklaması

Flaş erken seçim ve seçim anketi açıklaması.

Sözcü Gazetesi ’nden Müslüm Evci bugün kaleme aldığı yazısında , AK Parti’den istifa edip Ahmet Davutoğlu’nun partisine katılacağını açıklayan eski Konya milletvekili Ömer Ünal ile yaptığı söyleşiyi yazdı. Ünal yaptığı açıklamada, hükümetin sorunların üstesinden gelemediğini söyledi ve‘cumhur ittifakı’nın oylarının yüzde 40’a düştüğünü iddia etti.

ERKEN SEÇİM

Ülkede bir erken seçim beklentisi olduğunu ifade eden Ünal , Kasım 2020 tarihini işaret etti ve şunlaır söyledi:

“Bu artık iyiden iyiye dillendirilmeye başlandı. 2020 yılının kasım ayında bir erken seçim olabileceğini düşünüyorum. Türkiye’de toplumsal ve ekonomik sorunlar her geçen gün artıyor. AK Parti ve MHP kanadı bu sorunları üstesinden gelemiyor. Bu yüzden köşeye sıkışan ‘cumhur ittifakı’ ortak bir kararla erken seçime gitmek isteyecek.

ANKET AÇIKLAMASI

Ünal, açıklamasının devamnda, yaptırdıkları anketlere değindi ve “İncelediğimiz birçok anket sonucunda AK Parti’nin oyları yüzde 30 civarında. MHP’nin oyları da yüzde 10 seviyelerinde. ‘Cumhur ittifakı’ yüzde 40 oyu zor buluyor. Bu oy kaybı her geçen gün artıyor.” ifadelerini kullandı.

Diğer vatandaşlarla bilgi alış veirşi için > TIKLA TAKİP ET

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA