İsmailağa Cemaati 23 Haziran Kararını Açıkladı

Son dakika haberi: İsmailağa Cemaati , 23 Haziran 2019 günü yapılacak İBB seçimlerinde hangi adaya destek vereceğini duyurdu.

İsmailağa Cemaati 23 Haziran Kararını Açıkladı

İsmailağa Cemaati seçimlerde hangi adaya oy vereceğini açıkladı.

23 Haziran 2019 günü yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimine ilişkin olarak bir açıklama yaptı ve kime oy vereceklerini söyledi. Cemaatten yapılan açıklamada AK Partili Binali Yıldırım'a destek verileceğine yer verildi.

İsmailağa Cemaati İstişare Heyeti ve Mehmet Talu 'nın imzası ile yayımlanan açıklamaya göre, 23 Haziran'da AK Parti tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Binali Yıldırım'a destek verilme kararı alındı.

Cemaatin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Ak Parti ve MHP'ye ye gönül vermiş mütedeyyin kitlelerin hassasiyetlerini rencide eden, bu yüzden de o kitleleri oy verme konusunda yeniden düşünme noktasına getiren bir kısım icraatlar, söylemler, ihmaller sebebiyle, bazı kimseler: 'Ders olsun, şefkat tokadı olsun diye, bu sefer oy vermeyeceğiz' diyorlar" denilen açıklamada, "Cumhur ittifakı ve İBB başkan adayı Binali Yıldırım tamamen artıdır. Hiç eksisi yoktur demiyoruz."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA