Erdoğan'dan Erken Seçim Açıklaması

Ahaber canlı yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim tartışmalarına değindi ve son noktayı koydu.

Erdoğan'dan Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tarihi açıklaması.

Son günlerde gündemde sıkça konuşulan erken seçim tartışmalarına Cumhurbaşkanı Erdoğan son noktayı koydu. Ahaber canlı yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim tartışmalarına değindi.

Kılıçdaroğlu 'nun son dönemlerdeki açıklamalarına değinen Erdoğan, "Sen ötelenen, itiklenen insanları kapıları açmak değil kapatılmasından yana oldun. Lider kendi ufkunu, kendi projesini kendisi belirler. Yanında danışmanları varsa dinler ve danışmanlarını dinledikten sonra da onların doğru dürüst olanlarını adeta imbikten suyu sızdırdığı gibi sızdırır. Kılıçdaroğlu siyasetini yalan üzerine bina eden, hakikat üzerinden yapan bir insandır. Bunu da bilerek yapıyor. Tüm bu yalanları bilerek yapıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ortada. Marmaray ortada. Avrasya Tüneli ortada, Osmangazi Köprüsü, İstanbul-İzmir otoyolu ortada. Böyle bir eseri meydana gelen iktidara bu adamın ağzından bir teşekkür duydunuz. Vereceği cevap, görevinizi yaptı. Bizim yaptıklarımızın açılış törenlerini yapıyorsunuz." dedi.

GÜNDEMİMİZDE ERKEN SEÇİM YOK

Cumhurbaşkanı canlı yayında yaptığı açıklamada , erken seçim ile ilgili çok sayıda açıklamanın geldiği , ancak kendilerinin gündeminde erken seçim olmadığını söyledi. 

Erdoğan yaptığı açıklamada yeni seçimlerin 2023 yılında Haziran ayında yapılacağını söyledi. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA