Zayıflasanız da göbeğiniz kalıyorsa bunu deneyin! 1 hafta içen göbeğine bay bay diyor

Ne yaparsa yapsın göbeği gitmeyenlere çözüm geldi. 1 hafta içerisinde iğneden ipliğe döneceğiniz bu tarif sayesinde yağlarınız cayır cayır yanacak. Kilo vermeyi destekleyecek o besin tüm dertlere son verdirecek.

Zayıflasanız da göbeğiniz kalıyorsa bunu deneyin! 1 hafta içen göbeğine bay bay diyor

Uzun uğraşlar sonucunda göbeğinizi eritemeyenler sodalı tarif sayesinde yağlarına veda edecek. Kolayca hazırlanabilir, yağ yakımını hızlandıran ve metabolizmasını hızlandıracak bu lezzet herkesin derdinde deva olacak.

Soda yemek yedikten sonra hızlı sinirim için tercih edilirken kilo vermek isteyenler ise menüsünde yer alıyor. Ham maddesi soda olan bu karışımın içeriğinde yer alan maddelerle birlikte göbek yağlarından kurtulmak artık oldukça kolay.

göbek yağı eritme

Yağlarınızı yakacak olan bu karışım için bir kabın içerisinde 1 litre su ekleyerek kaynamaya bırakılır. Devamında sürahiye alınarak içerisine limon, zencefil, taze nane, tarçın eklenerek ılık seviyeye gelindiğinde 1 şişe maden suyu eklenerek kapağı kapatılır. Bu karışımı istediğiniz her zaman tüketebilirsiniz. Tarçın kan şekerini dengelerken açlık krizlerini önleyerek kilo vermenize yardımcı olur.

GÖBEK YAĞLARINI ERİTEN TARİF

Kaynayan suyun içerisine yeşil çaydan bir tutam eklenerek, zencefil, nane yaprağı, fesleğen yaprağı eklenerek demlemeye bırakılır. Devamında tarçın ilave edilmesiyle beraber tüketebilirsiniz. Yeşil çayın bilinmeyen faydaları arasında metabolizma hızlandırılarak yağ yakımı gerçekleşir.