Yumurtayla zayıflama formülü! Uyurken bile 5 kilo verdiriyor

Fazla kilolardan hızlı bir şekilde kurtulmak için bu diyeti deneyebilirsiniz. İşte 10 günde 5 kilo verdiren o diyet....

Yumurtayla zayıflama formülü! Uyurken bile 5 kilo verdiriyor

YUMURTA YİYEREK 10 GÜNDE FİT BİR GÖRÜNÜM ELDE EDEBİLİRSİNİZ

Kadınların başının belası olan kilolardan kurtulmak için bu seferde sosyal medya bu diyetle yıkıldı. Yumurta tüketerek 10 gün gibi kısa bir süre içerisinde 5 kilo verilebileceği belirtilirken bakın o diyetin detayı neler….

yumurta

10 günde 5 kilo yiyerek vermek ister miydiniz? Fazla kilolarla başınız dertte ise bu diyeti uygulayarak sizde fazla kilolarınıza veda edebilirsiniz. Özellikle kadınlar ,ideal kilolarını korumak için ara sıra şok diyetler yapabiliyor. Bu da sağlık açısından oldukça sıkıntılı bir durum olabilir. Hem hızlı hem de sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyen kadınlar artık bu yöntemle fazlalıklarından kurtuluyor.

İŞTE DİYET LİSTESİ

Diyet yapacak kişiler , güne üç haşlanmış yumurta (her biri 66 kalori) ile güne başlamalılar. Yumurtanın yanında ise ve bir fincan şekersiz yeşil çay veriliyor.Öğle yemeğinde, bir elma (100 kalori) ve yeşil çay ve tabiî ki diyetin olmazsa olmazıüç yumurta bulunuyor. Akşam yemeğinde yağsız sütle (200 kalori) yapılmış bir kase mısır gevreği veya yulaf, bir elma, bir yeşil çay ve üç tane daha haşlanmış yumurta veriliyor. Ancak bu diyeti yapanlar bu diyete birebir uymak zorunda. Ayrıca yumurta alerjisi ya da hassasiyeti olan kişilerin bu diyeti yapması tavsiye edilmez….