Yoğurdun içine bir kaşık atınca bomba etkisi yaratıyor! Vücuda reset atan mucize karışım

Yoğurt içerisine atılan bu brsin tüm dertlere deva oluyor. Kuşburnu, zencefil, karahindiba, papatya, kişniş bitkileri hem beyne hem de bağırsaklara iyi gelmektedir. İşte faydaları haberimizde...

Yoğurdun içine bir kaşık atınca bomba etkisi yaratıyor! Vücuda reset atan mucize karışım

Zencefilin yoğurtla karıştırılmasıyla sindirim sistemi üzerinde olumlu etkiler oluşurken rahatlama sağlayarak sorunları azaltabilir ve bağırsak sağlığını desteklr. Zencefilin anti inflamatuar özellikleri sayesinde bağırsak iltihaplanmarında azalış yaşanır.

Antioksidan özellikleriyle beraber beyindeki oksidatif stresi azalma yaşanırker ve hafıza üzerinde olumlu etkileri oluşur. Zencefil ayrıca beyindeki iltihaplanmayı azaltarak bilişsel fonksiyonları destekleyebilir.

znecefil yoğurt
ZENCEFİL YARARLARI
-Mide bulantısını azaltır. Hamilelikte oluşan sabah bulantılarıyla beraber kusmanın tedavisine yardımcı olurken kemoterapi gören kanser hastalarına iyi gelir.
-Zencefil, her yaş üzerinde doğuk algınlığa iyi gelirken vücudu sıcak tutarak çay olarak tüketilir. Çay, diaphoretik davranışlarla terlemeyi artırarak toksinler vücuttan atılır.
-Yemekten sonra yükselen şeker seviyesiyle beraber mide içerisinde boşalma oranı azalırken zencefil sindirim sürecini kolay hale getirir.
-Aşırı gaz sizi rahatsız edici bir durumda bırakmaktan çok daha fazlasını yapar. Sisteminizde biriken aşırı gaz yukarı doğru çıkarken gövde içinde hassas organlara baskı yapabilir.
-Anti inflamatuar özelliği ortaya koyulur. Araştırmalar allerjik hava yoluyla beraber inflamasyonun büyük ölçüde th2 baskınlığından kaynaklandı.
-Karaciğere koruma kalkanı oluşturulur.
-Kilo vermeye yardımcı olunur.