Vücutta yağdan eser bırakmıyor! Bu tarifi bilenler çok şanslı: Vücuda reset atıyor

Haftalar içerisinde iç organlarınızı tertemiz yapacak tarif geldi. Yağı yakıp bitirirken kolestrol diye bir dert bırakmadığını belirttiler. Bu içecek iç organlardaki yağlanmayı ortadan kaldırmaya yardımcı olunur.

Vücutta yağdan eser bırakmıyor! Bu tarifi bilenler çok şanslı: Vücuda reset atıyor

Günde bir elmanın tüketilmesi önerilirken doktorun kapısına gitmeyeceğinizin sinyallerini verdi. Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry dergisinde yayınlanan incelemeler üzerine inatçı göbek yağını azaltmaya yardımcı olabilecek içecek tarifi geldi.

Kolay kilo kaybı yaşanmasına yardımcı olacak yöntemler gelirken mutfak dolabının temel maddesi sirke, fermantasyon işlemiyle yapılan asetik asit ve suyun birleşimi ile olmaktadır. Visseral yağ söz konusu olurken içeceğin güçlü olması durumu asite bağlıdır. Bu bileşenlerin daha öne hayvan modellerinde yağ birikimi baskıladığı belirtildi.

sirke karışım

Her mutfağın olmazsa olmazı olan sirke, fermantasyon işlemiyle yapılan asetik asit ve suyun basit karışımdır. Visseral yağ üzerinde içeceğin güçlü olmasıya kilo kayıpları yaşanırken düşük kolestrol seviyeleri dengelendi. VKİ ve bel çevrelerine bakıldığında üç gruba ayrılırken obez katılımcılara bakılarak test halinde karar verildi. Yağların durumu üzerine onu ele verebilecekken görsel üzerinde ipuçları söz konusu değildir. Çalışma deneklerine 15 mililitre sirke, 30 mililitre sirke içeren veya hiç sirke içermeyen 500 mililitre içecek verildi.

Hazırlanan içecek üzerine rejimini 12 hafta süreyle takip edilerek araştırmacılar her iki sirke grubu üzerinde önemli ölçüde azalmalar görüldüğü belirtildi. Katılımcıların vücut ağırlığında vücut kitle indeksinde ve bel çevresinde azalışlara denk gelindi. Kilo kaybı söz konusu olduğunda belirli bir sirke türü çok övgü almasıyla yiyecekler üzerinde tokluk hissi oluşturuldu.