Uzmanlar Uyardı! Maskeler Yeniden Takılacak

Türkiye genelinde korona virüs benzeri bir grip vakasıyla karşı karşıya. Okullardan çocukların getirdiği, ebeveynlerde ise çocuklardaki gibi aynı etkiyi göstermediği, çok daha derin etkilediği bir virüs var. Bu virüs insanların gündelik yaşamını olumsuz yönde etkilemeye başladı. 

Uzmanlar Uyardı! Maskeler Yeniden Takılacak

Hastanelere Grip İçin Başvuran Hastaların Sayısı Çoğalıyor


Korona virüs gibi çok ciddi boyutlarda olmasa hastaneye başvuran hastaların sayısı bir hayli fazla. Ateş, halsizlik, öksürük, eklem ağrıları gibi etkileri olan bu virüs nedeniyle insanlar hastaneye kapılarını arşınlıyor. Her gün bir çok grip şikayetleriyle insanlar hastanelere başvuruyor. Bunda son 3 senedir yaşadığımız korona virüsün de etkisi var şüphesiz.


Hepimizde Artık Korona Virüsü Var!


Uzman doktorlar şu an bir çok insanda koronavirüs olduğunu ancak bu virüsün artık hastalık boyutuna ulaşmadığı bildirildi. Bağışıklık sisteminin de koronavirüs ile değiştiği artık hangi virüse karşı vücudun nasıl bir tepki vereceğinin kestirilemeyeceğinin de altı çizildi.  Bu nedenle maskenin gerekliliğinin altını çizen uzmanlar, maske ile yaşamamız gerektiğini söylediler. En azından toplu yerlerde maske takmanın gerekliliğini belirttiler.