Uykuda bile cayır cayır yağ yaktıran 10 zayıflama tüyosu! Siz sadece gözlerinizi kapatın yeter

Hızlıca kilo vermek için bu maddelere dikkat edin! İşte yapmanız gerekenler...

Uykuda bile cayır cayır yağ yaktıran 10 zayıflama tüyosu! Siz sadece gözlerinizi kapatın yeter

Uyku esnasında kilo vermenin sırları, Memorial Dicle Hastanesi Beslenme ve Diyet Bölümü'nden Dyt. Şilan Alyamaç tarafından paylaşıldı. İdeal kiloyu korumanın yanı sıra, sağlıklı bir yaşam için uygulanabilir 12 etkili yöntem, uzmanın gözlemleriyle ortaya çıktı.

Uyku Halinde Yağ Yakımı: Uyumadan önce ve sonra yapılan tartılarla yağ yakımının gerçekleşip gerçekleşmediği değerlendirilebilir. Özellikle delta dalgasının olduğu uyku evresinde yağ yakımı en yüksek seviyededir.

Geceleri Aç Yatmak: Gece aç yatmak, vücuttan toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Bu süreçte salınan büyüme hormonu, yağ yakımını destekler.

Aralıklı Açlık: 16-8 beslenme metodunu uygulamak, uyku esnasında kilo vermeyi destekleyebilir. Bu, özellikle 19:00'dan sonra beslenmeme alışkanlığı kazanmakla birleştirilebilir.

nasıl kilo verebilirim

Uyku Kalitesini Artırmak: Karanlık bir ortamda uyumak, melatonin ve büyüme hormonu salınımını artırabilir. Mavi ışığa maruz kalmamak için kitap okumak tercih edilebilir.

Egzersiz: Kısa süreli, dinlenmeli, aşırı olmayan egzersizler, uyku esnasında yağ yakımını destekleyebilir.

Beslenme Saatlerine Dikkat: 19:00'dan sonra beslenmemeye özen göstermek, metabolizmayı düzenleyebilir ve yağ yakımını kolaylaştırabilir.

Organik Beslenme: Temiz ve organik beslenmek, vücudun sağlıklı bir şekilde çalışmasına katkıda bulunabilir.

Vitamin Takviyeleri: Egzersizden 4 saat önce alınan vitamin takviyeleri, uyku öncesinde etkili olabilir.

Stresten Kaçının: Nefes kontrolü ve stresle başa çıkma yöntemleri, derin bir uyku için önemlidir.

Alkol Tüketimine Dikkat: Alkolün uyku kalitesini düşürebileceği ve yağ yakımını engelleyebileceği unutulmamalıdır.

Bu bilgiler ışığında, uzman önerileriyle uyku esnasında kilo vermek mümkün! Sağlıklı bir yaşam için bu basit ama etkili yöntemleri uygulayarak formunuza kavuşabilirsiniz. Unutmayın, bir uzmana danışmadan radikal değişikliklere başlamadan önce sağlık durumunuzu göz önünde bulundurmalısınız.