Türk kahvesinin içine her gün 1 kaşık ekleyip için! Haftada en az 2 kilonuz uçup gidecek

Metabolizmanızı hızlandıracak yöntemler gelirken Türk kahvesinin içerisine bir kaşık bundan ekleyen herkes haftada 2 kilo verebilecek. Bu ikili sayesinde tüm kilolarınızdan kurtulacaksınız.

Türk kahvesinin içine her gün 1 kaşık ekleyip için! Haftada en az 2 kilonuz uçup gidecek

Metabolizmanın etkili olduğu 3 faktör vardır. Bazal metabolizma hızıyla beraber fiziksel aktiviteniz ve yemeğin termojenik etkisi bulunur. Bazı gıdalar ve bunların besin maddeleri BMR'nizi ve yemeğinizin termojenik etkisini olumlu ölçüde etkilenirken kalori vermenize yardımcı olur.

SABAH KAHVESİ KİLO VERME

Yıllardır kahvaltının önemi vurgu yapılırken en önemli öğün olarak kahvaltı tercih ediliyor. Sabah rutinlerinin yenilemeye ihtiyacı olurken kahve tüketimi yardımcı olarak anahtar olur. Doğru malzemeleri eklerseniz sindirimi hızlandırabilir, hücrelerinize enerji dağıtabilir ve sağlıklı metabolizmayı ve hormon düzeyini dengede tutar.

türk kahvesi

Kahve içerisine eklenecek olan maddeler sayesinde metabolizma hızlandırırken 1 ay içerisinde 5 kilo vermenize yardımcı olacak. Yeşil veya siyah çay, Chai çayı, bitki çayı eklenerek metabolizmayı hızlandırır.

Kahve içmek kilo verdirir mi sorusuna yanıt arayanlar için önemli uyarılar geldi. Metabolik fonksiyon geçici olurken kafein içerirken kahve tüketimi 30'lu ve 40'lı yaşlarınıza denk geldiğinde kahvenin adrenalleri hormonları harekete geçirir.

YAĞ YAKIMINA HİNDİSTAN CEVİZİ

Hindistan cevizi yağı, yüksek oranda orta zincirli yağ asitleri veya kısaca MCT'ler içerir. MCT'ler vücudunuzun farklı şekilde metabolize ettiği özel bir yağ türüdür ve metabolizmayı hızlandırdıkları gösterilmiştir.