Tırnaklarınız hep manikürlü gibi gözükecek! Bakımlı tırnakları yolu bu kürden geçiyor

Bu önerilerle tırnaklarınız hep bakımlı duracak! Tüm detaylar haberimizde.

Tırnaklarınız hep manikürlü gibi gözükecek! Bakımlı tırnakları yolu bu kürden geçiyor

Bu ürünleri kullananlar çok memnun! Tırnaklarınız her gün bakımlı gibi olacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TIRNAKLARI BAKIMLI GÖSTEREN ÜRÜNLER

Uzmanlar tırnak bakımı için birçok farklı ürün önerisinde bulunuyor. Yves Rocher markasının tırnak etlerini nemlendiren ve besleyen Bitkisel Tırnak Bakım İksiri 177.90 TL'den satılıyor. Sephora markasının Collection El Maskesi yıpranan ellere iyi geliyor ve 15 dakika yeterli oluyor. Fiyatı 129 TL. Incia markasının Doğal Tırnak Bakım Balsamı içinde olan tatlı badem, argan ve zeytinyağı gibi doğal içerikleri sayesinde tırnakları güçlendiriyor ve çatlamasını önlüyor, fiyatı 159.90 TL. Dermoskin markasının N-Balsam Tırnak Bakım Kremi 159.50 TL'ye satılıyor ve içinde olan keratin, kolajen, glisin soya yağı gibi bileşenler sayesinde tırnak yüzeyinde oluşan çizgilere ve beyaz lekelere iyi geliyor, tırnakların hızlı uzamasını sağlıyor ve çatlamasını engelliyor.

tırnak bakımı için ürün önerileri

 L'Occitane markasının Petit Remedy Bakım Balmı 385 TL'ye satılıyor ve doğal içeriği sayesinde kuru olan bölgeleri iyileştiriyor. Ashley Joy markasının Manikür Pedikür Peeling'i içinde olan jojoba yağı sayesinde tırnak etlerinin yumuşamasını sağlıyor. Homemade markasının Manikür Pedikür Yağı 300 TL'ye satılıyor ve içinde olan 100 saf uçucu yağ sayesinde tırnak etlerine iyi geliyor. Groomed markasının 300 TL'ye satılan tırnak serumu tırnak sararmalarına ve tırnak eti problemlerine iyi geliyor. Flormar markasının vegan tırnak bakım yağı 109.99 TL'ye satılıyor ve içinde olan vitaminler sayesinde tırnak etlerine ve tırnaklara iyi geliyor.