Tırnakları ışık hızında uzatan kür tarifi! Takma tırnak etkisi yaratacak

Tırnak uzatmak için farklı yöntemler araştırılırken bu kür sayesinde efsane sonuçlar yaratılacak. Tırnak uzatma kürü nasıl yapılır, nasıl kullanılır? İşte detaylar...

Tırnakları ışık hızında uzatan kür tarifi! Takma tırnak etkisi yaratacak

Yarım limon içerisinde tırnaklar bekletilerek güçlenme etkisi yaratır. Aynı zamanda sağlıklı tırnak uzamasında da etkili olan hindistancevizi vitamin desteğinde bulunulur. Nemli ve daha sert tırnak yapısı için kür tarifleri haberimizde.

TIRNAK UZATMA KÜRÜ

Tırnakların sağlıklı ve parlak görüntüsü oluşumunda etkili olan kürler tercih edilirken limon tırnaklar üzerinde vitamin ihtiyacını en iyi şekilde karşılar. Tırnakların beslenmesinde başlıca ürün ise hindistancevizi yağı etlerin yumuşamasına yardımcı olur.

Cildi ve derinin nemlenmesinde daha sağlıklı pozisyon çevirirken bal ve biberiye yağı etkili malzemelerden olurken her iki ürünün karıştırılmasında tırnak kürleri, etlerde ve tırnağın kendisinde yarar görülür.

tırnak uzatma limon

TIRNAK UZATMA KÜRÜ

Kürler genellikle yarım limon kullanımı yaygın olurken yarım limon içerisinde tırnaklar bekletilerek etkili sonuç oluşturulur. Bununla beraber biberiye yağı ve bal karışımın tırnaklara ve tırnak etlerine sürülmesinin faydaları oldukça fazladır.

TIRNAK UZATMA KÜRÜ FAYDALARI

Kür içerisinde hindistancevizi ve bal kullanılırken tırnak uzatmaya yardımcı olunur. Kürler sağlıklı bir uzama gerçekleştirilirken aynı zamanda tırnakların kırılmasını önler. Tırnak etleri, derileri beslenerek istenmeyen sert yapılı olan etler yumuşar.