Ter kokusuna tek ürünle veda edin! Hem parlatıyor hem de kokuyu sonsuza kadar yok ediyor

Bu yöntemle ter kokusundan tamamen kurtulacaksınız! Tüm detaylar haberimizde.

Ter kokusuna tek ürünle veda edin! Hem parlatıyor hem de kokuyu sonsuza kadar yok ediyor

Ter kokusu artık kabusunuz olmasın! Bu yöntemle ter kokusundan eser kalmayacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TER KOKUSUNDAN KURTULMA YÖNTEMLERİ

Limon sağlığa ne kadar faydalı olsa da birçok alanda daha fayda sağlıyor. Limonla faydalanabileceğiniz 10 farklı doğal yöntem şu şekilde;

limonun mucize faydaları

-Havaların soğumasıyla birlikte grip gibi enfeksiyon hastalıkları artıyor. Limon kullanarak bu hastalığın belirtilerinden kurtulabilirsiniz. Limonu ikiye bölerek topuklara 10 dakika sürerseniz gripten tamamen kurtulursunuz.

-Ter kokusu da birçok insanın günlük hayatta kabusu olabiliyor. Hem kişi kendisi hem de çevresi bu kokudan şikayetçi olabiliyor. Limonun içinde olan asit koltuk altlarında olan bakterileri öldürebiliyor. Duşlardan sonra koltuk altına limon sürerek ter kokusu probleminizden kurtulabilirsiniz.

-Limonla paslanmış eşyalarınızı da tamamen temizleyebilirsiniz. Paslanan malzemeler için eşyanızı limonlu su içinde bekletip suyun içinden çıkararak durulayabilir ve temizleyebilirsiniz.

-Bazı durumlarda evdeki kötü kokular da havalandırmaya rağmen geçmiyor. 2 tane limon suyu ve 1 kaşık vanilyayı kaynatıp bir kaba aldıktan sonra kaynatmanız gerekiyor. Daha sonra evdeki bütün kokular bu karışımın kokusuyla gidecektir.

-Limon bağışıklık sistemini güçlendirdiği gibi diş ağrılarına da iyi geliyor. Kırışıklık, lekelenme gibi cilt sorunlarına da iyi gelen limonu cildinizi yakmayacak şekilde ayarladıktan sonra kullanabilirsiniz.

-Limon bağışıklık sistemini güçlendirdiği gibi topuklara ya da bileklere sürüldüğü zaman yorgunluğu alıyor ve kişiye enerji veriyor.

-Eğer sabahları uykunuzu almadan ve yorgun uyanıyorsanız kokusu sayesinde odanızın havasını ve enerjisini temizleyerek sağlıklı bir uyku uyuyabilirsiniz.

-Kötü kokuları gidermeye yardımcı olduğu için ellerinize limon sürüp ovalayarak kötü kokulardan kurtulabilirsiniz.

-Limon karaciğer yağlanmasını engelliyor, bağırsakları koruyor ve hücre hasarlarını engelliyor. Kalp ve damar sağlığına iyi geliyor ve kanser riskini azaltıyor.

-Bazı dönemlerde diş problemleri günlük hayatı önemli derecede etkiliyor. Diş etlerinizde kanama gibi problemler varsa diş etlerinizi güçlendirmek için limon suyuyla gargara yapabilirsiniz. Ama bu uygulamayı yapmadan önce diş hekiminize danışmanızda fayda vardır.