Son Dakika: 182 Neden Aranmıyor , MHRS Nasıl Üye Olunur , Nasıl Hastane Randevusu Alınır?

182 telefon numarasına ulaşılamıyor. Neden 182 çalmıyor? 182 telefon numarası neden meşgul çalıyor? MHRES hastane randevusu nasıl alınır? İşte bilgiler.

Son Dakika: 182 Neden Aranmıyor , MHRS Nasıl Üye Olunur , Nasıl Hastane Randevusu Alınır?

182 neden aranmıyor? Neden çalışmıyor?

Hastanelerden randevu almak isteyen vatandaşlar, 182 'yi aramaya başladı. Bulundukları şehirdeki ya da gitmek istedikleri şehirdeki hastanelerden randevu almak isteyen vatandaşlar 182 numarasını aradı ve randevu almak istedi. Randevu almak isteyen vatandaşlar için hat meşgul çalınca vatandaşlar, internet üzerinde 182 numaralı telefonun neden meşgul çaldığını araştırmaya başladı.

Bu konuda henüz bir açıklama gelmedi ancak vatandaşların yoğun şekilde arama yapması nedeniyle hat trafiğinin yoğun olduğu, bu nedenle meşgul çaldığı tahmin ediliyor.

182 'YE ULAŞAMAYANLAR : MHRS

182 telefon numarasına ulaşamayan randevu alamayan vatandaşlar MHRS üzerinden hastane randevusu alabilir. Randevu almak için aşağıdaki adımları takip edin.

https://www.mhrs.gov.tr/

Linke tıklayın ve açılan sayfada aşağıdaki gibi sağ üst köşede bulunan RANDEVU AL linkine tıklayın

Daha sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.

Burada MHRS şifrenizle giriş yapın. MHRS şifreniz yoksa aşağıda bulunan e Devlet üzerinden Giriş Sağlayın linkine tıklayın ve e devlet şifrenizle giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra üstte bulunan RANDEVU AL kısmına tıklayarak Genel Arama kısmına tıklayıp hastane randevunuzu alabilirsiniz.

14 gün sonrasının randevusu saat 16.00'da açılıyor. Hastane randevusu almak için 16.00'da sistemde hazır bulunmanız gerekmektedir.