Sivas'ta Hastaneye Yetişemeyen Kadın Bahçede Doğum Yaptı

Sivas'ta doğumhaneye yetişemeyen kadın hastane bahçesinde doğumunu gerçekleştirdi.

Sivas'ta Hastaneye Yetişemeyen Kadın Bahçede  Doğum Yaptı

Sivas'ta doğum sancıları başlayan bir kadın eşiyle birlikte hastaneye geldi.Doğumhaneye yetişemeyen kadının doğumu  sağlık ekiplerinin yardımıyla arabada gerçekleştirildi.  Doğumun sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesinin ardından büyük sevinç yaşayan çift kız çocuğunu kucaklarına aldı. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kız çocuğu yeni doğan servisine alındı.


"DAHA ÖNCE DE BENZER OLAYLAR YAŞADIM"


Ebe Selda Karadağ,  daha önce de benzer olaylar yaşadığını belirterek, "23 yıldır ebeyim .Bize ilk haber geldiğinde kadın doğum acildeydim. Hastane önünde doğum olduğunu söylediler. Doktorumuzla beraber koştuk, malzemelerle gelmeleri için diğer arkadaşlarımıza da söyledim, geldiğimizde doğum olmuştu Bebeğin durumu gayet iyiydi sadece biraz üşümüştü. Bizim yaptığımız şey insan hayatı ve bebek için çok önemli bir görevdi" şeklinde konuştu.


"Sadece bebek biraz üşümüştü. Doktorumuz anneyi mahremiyet olarak korumamızı söyleyerek bebeğin üzerine sıcak bir şeyler istedi. Güzel bir duyguydu ama olay hızlı gerçekleştiği için ve yanlış yere geldikleri için doğumhaneye hızlı bir şekilde alma şansımız olmadı."dedi.