Şanlıurfa'nın Mıknatıs Adamı: Migren, Sırt Ağrısı, Romatizmayı İlaçsız Tedavi Ediyor

Şanlıurfa'da yaşamakta olan Vahit Balan isimli kişi, hastalıkları ilaçsız tedavi ettiğini söylüyor. Balan, mıknatıs adam olarak biliniyor.

Şanlıurfa'nın Mıknatıs Adamı: Migren, Sırt Ağrısı, Romatizmayı İlaçsız Tedavi Ediyor

Şanlıurfa'da yaşamakta olan ve 'mıknatıs adam' lakabı ile anılan Vahit Balan, bio enerji ile migren, romatizma ve sırt ağrıları gibi hastalıkları tedavi ettiğini söylüyor.

Vücudunda bulunan bio enerji ile ilaçsız şekilde hastalıkları geçirdiğini iddia eden 68 yaşındaki Vahat Balan isimli kişi, havaların soğuması ile birlikte migren , sırt ağrıları ve romatizma gibi hastalıkları tedvi ettini söylüyor. 

Mıknatıs adam olarak adını duyuran ve tanınan Balan, mıknatıs gücünün yaşının ilerlemesi ile birlikte daha da arttığını sölüyor. Vücuduna demirleri mıknatıs gibi çektiğini söyleyen Balan, "Vücudumda doğuştan beridir mıknatıs gücü var. Defalarca doktora gitmeme rağmen bana vücudumda bio enerji olduğunu söylediler. Bu gidişle vücudumdaki bio enerji gücü daha da artacak. Yaşım ilerlemesine rağmen mıknatıs gücümde azalma olmadı." ifadelerini kullandı. 

50 KİLO METAL

Vücudunda 50 kilogram metal eşya yapıştırmayı hedeflediğini söyleyen Balan, bunu yapmak için eğitim gördüğünü ve başarı belgesi aldığını söyledi. 

Yaşı ilerledikçe vücuduna daha fazla metal yapıştırabildiğini söyleyen Balan, görevleri şaşkına çeviriyor.