Saç kreminizin içine 1 tatlı kaşığı ekleyin! Saç derisine peeling yapıp kepeği önlüyor

Şampuanınızın içine bir miktar eklerseniz kepek sorunundan tamamen kurtulabilirsiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Saç kreminizin içine 1 tatlı kaşığı ekleyin! Saç derisine peeling yapıp kepeği önlüyor

Kepek sorunundan şikayetçiyseniz bu yöntemi mutlaka deneyin! Tek kullanımda farkı göreceksiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KEPEK SORUNUNA ÇÖZÜM

Kahve saça birçok fayda sağlamaktadır. Kahve saça doğal bir parlaklık ve yumuşaklık sağlar, dökülmelerin önüne geçer, saç derisini canlandırırken kepek sorununu çözer. Saç boyası alternatifidir ve saçın hızlı şekilde uzamasını sağlar. Saç bakımında sık sık tercih edilen kahve telvesi saç kremine eklenip kullanılarak faydaları görülebilir. Saç boyasının içine de eklenebilir. Türk kahvesi saç parlaklığını artırır ve koyu saçların derinlik kazanmasını sağlar. Kahve doğal bir boya özelliğine sahip olduğu için tercih edilebilir. Kimyasal boyalar kanser riskini artırırken kahve doğal bir ürün olarak karşımıza çıkar ve saçların daha az zarar görmesini sağlar. Bir fincan sade kahve yapılır ve soğutulur. Daha sonra 2 yemek kaşığı saç kremi ve iki yemek kaşığı öğütülmüş kahve karıştırılır. Karışım saça uygulanır ve saçınıza ne kadar gerektiğini düşünüyorsanız o kadar süre saçta bekletilir. Saçınızda durduğu süre boyunca daha koyu bir renk elde edilir. Günlük hayatta birçok insanın severek tükettiği kahve saçlara da birçok fayda sağlar. Bunlardan biri de saç dökülmesini engellemesidir. Saç derisine uygulanan kafeinli losyonlar geliştirilmiş ve kelliğe ve saç dökülmesine engel olduğu ortaya çıkmıştır. 

kahve telvesiyle saç bakım önerileri

Kahve telvesi içinde olan bileşenler saç köklerini besliyor ve saç dökülmesini önlüyor. Aynı zamanda kahvenin telvesi kepek sorununu çözüyor ve saçları temiz tutuyor. Saçlarınızın cansız ve mat göründüğünden şikayet ediyorsanız kahve telvesi ile bu problemden kurtulabilirsiniz. Kahvenin içindeki kafein saç köklerini beslediği için saç kaybını engelliyor ve saçların hızlı şekilde uzamasını sağlıyor. Saç rengini canlandırmak için de tercih edilen kahve içindeki pigmentler saçlara doğal bir görüntü sağlar. Kahvenin nemlendirici özelliği sayesinde saç bakımları da yapılabilir ve saçlara nem kazandırır. Kahve telvesi saçtaki yağlanmaları da önler ve saçların daha sağlıklı görünmesini sağlar. Kahve telvesi ve Hindistan cevizi yağı karışımıyla saçlarınıza masaj yapabilir ve kepek sorunundan kurtulabilirsiniz. Kahve koyu renklerin derinlik kazanmasını sağlar ve haftalık olarak düzenli şekilde birkaç kez kullanılırsa saçlara doğal bir renk sağlayabilir. Kahve çayı ile birlikte kullanılırsa saç daha parlak hale gelir. Sarı saçları olan kişiler saçlarının ucuna kahve uygularsa saçlarının renginin azalmasını sağlar. Kahve saç renklerini canlandırmak için kimyasal boyalara nazaran daha doğal bir tercih olacaktır. Kahve saçları nemlendirir ve canlandırır, saçlara parlaklık kazandırır. Doğal saç boyası olarak kullanılabilir ve siyah saçlarda eşitlik sağlar ve kırıklara iyi gelir. Kahve saç derisine masaj yapılarak uygulanırsa saç dökülmelerini engeller. Saç köklerinde yaşanan kan akışını artırır ve sağlıklı şekilde büyümesini sağlar. Kahve, saç derisindeki ölü hücreleri temizleyerek kepek probleminin önüne geçer. Saç rengi soluk olduğu zaman kahve telvesi kullanarak parlaklık kazanmasını sağlayabilirsiniz. Kahve saça hacim kazandırarak saçların dolgun görünmesini sağlar ve güzel bir koku sağlar. Aynı zamanda kahve diğer bakım ürünlerine göre hem daha sağlıklı hem de ekonomik bir yöntem olarak kullanılabilir.