Saç Ekimi Ameliyatı Olan Genç Hayatını Kaybetti

İstanbul'da bir güzellik merkezinde saç ekim ameliyatı olan genç adam, eve gittikten sonra fenalaştı. Ambulansla hastaneye götürülen genç hayatını kaybetti.

Saç Ekimi Ameliyatı Olan Genç Hayatını Kaybetti

Saç ekimi ölüme götürdü.

İstanbul'da meydana gelen bir kişi, saç ekimi sonrası hayatını kaybetti. Sabah'tan Dilek Yaman Demir, bugün kaleme aldığı yazısında, Umut Tuğcu isimli kişinin Etiler'de bulunan bir güzellik merkezine saç ektirmek için başvuru yaptığını, daha sonra ücrette anlaşıp tedavi sürecine başlandığını aktardı. 

5 Kasım günü operasyon için annesi ile birlikte hastaneye giden gencin saç ekim operasyonu saatler sürdü. Operasyonun sona ermesinin ardından genç taburcu edildi. Güzellik merkezinden çıkan genç evine gitti. Annesi ile birlikte eve dönen gencin akşam midesinin bulandığı ve kendisini iyi hissetmediği aktarıldı.

Annesi ise hemen operasyonun yapıldığı güzellik merkezini aradı. Burada operasyonu yapan doktor,  "Tansiyonun düşmüştür. Tuzlu bir şeyler yiyip ayaklarını vücut hizasının üstünde kaldır" cevabını verdi.

ODASINDA BAYILDI

Bu cevap sornası genç, odasına dinlenmek için geçti. Ancak odasına giden Umut Tuğcu kendinden geçerek bayıldı. Ailesi durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler, ilk müdahalesini bölgede yaptıkları genci ambulansla hastaneye götürmek üzere yola çıktı. Ancak genç adam, henüz hastaneye varmadan ambulansta hayatını kaybetti. 

Gencin hipertansiyon hastası oldğu için  saç ekimi sırasında vücuduna enjekte edilen ilaçların yan etki yaptığı belirtiliyor. Gencin cansız bedeninin , otopsi işlemleri yapılması için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesi gerektiği belirtildi. Feci olay sonrası aile, Güezllik merkezinden şikayetçi oldu.  Şikayet üzerine söz konusu güzellik merkezi ve doktor hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA