PTT Büro Görevlisi ve Postacı Kadroları Psikometrik Test Sonuçlarını Açıkladı

PTT KPSS'siz 5 bin personel alımında Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık, Bankacılık, Pazarlama, Lojistik, PTT’de Çalışan Firma Elemanı), Postacı, Postacı (PTT’de Çalışan Firma Elemanı) kadrolarına yapılan alımın nihai sonuçlarını açıkladı.

PTT Büro Görevlisi ve Postacı Kadroları Psikometrik Test Sonuçlarını Açıkladı

PTT personel alımı sonuçları hakkında açıklama geldi.

PTT resmi internet safyasu İnsan Kaynakları duyuruları kısmından yayımlanan son dakika açıklamasında, 2018/1 kapsamında yapılan personel alımı için, yazılı sınavı geçen ve Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık, Bankacılık, Pazarlama, Lojistik, PTT’de Çalışan Firma Elemanı), Postacı, Postacı (PTT’de Çalışan Firma Elemanı) kadrolarına asil olarak yerleştirilen personellerin Psikometrik inceleme test sonuçlarının açıklandığına yer verildi. 

Söz konusu açıklama şu şekilde;

Psikometrik İnceleme testi sonuçlarına göre başarılı olan adayların adreslerine tebliğ yapılacaktır. Söz konusu tebliğ ile adaylara, atanma şartlarını taşıyıp taşımadıklarının tespiti için istenen belgelerle birlikte 15 gün içinde Taşra Teşkilatında ilgili PTT Başmüdürlüğü İnsan Kaynakları Birimine başvurmaları gerektiği bildirilecektir. Tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde müracaat etmeyenlere herhangi bir işlem yapılmayacak olup ayrıca tebliğ yapılmayacaktır.

Sonuç listesi için TIKLAYIN

İstenen Belgelerin Listesi İçin Tıklayınız…

İş İsteme Beyannamesi Formu

Mal Bildirim Formu

Başka Kurum ve Kuruluşa Karşı Mecburi Hizmeti Bulunmadığına Dair Dilekçe Örneği

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu

Kamubulteni.com  | Ankara