Öksürüğü balgamı yok eden mandalina kürü! Bir gecede bitiriyor

Özellikle gece uyurken canınızı sıkan balgamlı öksürüğünüze çözüm bulamıyorsanız hem doğal hem de alternatif tıp yöntemlerine yönelebilirsiniz. Çinlilerin vazgeçilmez tariflerinde birisi olan bu tatlı mandalina tarifi mukusu çözer ve öksürüğü anında dindirir. Peki, balgamı anında azaltan mandalina ilacını nasıl yaparsınız? İşte bu sorunun cevabı..

Öksürüğü balgamı yok eden mandalina kürü! Bir gecede bitiriyor

Kış aylarında artan hastalığın belirtileri arasında öksürük ve burun akıntısı da yer alıyor. Birçok insanın ortak sorunu olan öksürüğü hafifletmenin doğal yolları araştırılıyor.

Öksürüğünüz veya bir enfeksiyona karşı solunum reaksiyonunuz varsa her zaman tıbbi yardım almalısınız. Sürekli öksürmek boğazı tahriş edebilir ve yutma güçlüğüne neden olabilir. Bu bitkisel takviyelerle ilgili tıbbi tavsiye için daima doktorunuza danışın. En iyi yöntem doktorunuzun iznini aldıktan sonra bitkisel solüsyonları kullanmaktır.

Öksürüğü balgamı yok eden mandalina kürü

Çin tıbbında öksürüğü giderme yöntemi olarak bilinen mandalina terapisi, herkesin hazırlayabileceği kolay bir tariftir. İşte öksürüğünüzü anında hafifletecek Çin tarifi;

Bir mandalina ya da portakalı ikiye bölün ve şekeri ekleyin.

Kaynayan suda 3 dakika kadar haşlayıp soğuduktan sonra kaşıkla alıp içebilirsiniz.