Muayene Sırasında Bekaretini Kaybetti

Özel bir hastanede çalışan kadın, aynı hastanedeki kadın hastalığı uzmanı doktora muayene olduğu sırada kızlığını kaybetti.

Muayene Sırasında Bekaretini Kaybetti

Muayene sırasında bekaretini bozdu.

Sabah Gazetesinde flaş bir habere yer verildi. Habede,  İstanbul Taksim 'de bulunan özel bir hastanede bakım destek personeli olarak görev yapmakta olan N.E. isimli biri, kadın hastalığı şikayetiyle aynı hastanede görev yapmakta olan  Prof. Dr. Ebru D. 'ye muayene olmaya gitti.

Muayene sırasında N.E. 'ye hamile olup olmadığını soran Doktora N.E. "Bekarım, bakireyim ve hamile değilim" şeklinde cevap verdi. 

Bu cevap sonrası muayeneye devam eden doktor , kan gelmesi üzerine ona bakire olup olmadığını tekrar sordu. N.E. ise bakire olduğunu tekrar söyledi. Doktor ise ona bekaretini kaybettiğini söyledi.

Bu cevap üzerine N.E. yıkıldı. Bu cevap üzerine adeta dünyası başına yıkılan N.E. , doktorun hatasını düzeltmesini istedi. Doktor ise genç kadının talebini olumlu karşıladı ve ertesi gün için ameliyat randevusu yazdı.

KİMSE İNANMAZ

Doktora giden genç kadın , ameliyat için para istenmesi üzerine yeniden şok yaşadı. Prof. Dr. Ebru D. isimli kişi, ameliyatın ücretsiz şekile yapılmayacağını söyledi ve iddiaya göre yapabileceği tek şeyin, kızlık zarının yırtılmasının muayene sırasında olduğuna dair rapor yazıp ailesiyle konuşmak olabildiğini  ifade etti.

Bu cevap üzerine N.E., "Rapor verseniz de babam inanmaz. Kimse bana inanmaz" dedi..

Elinden başka bir şey gelmeyeceğini söyleyen doktor olayı kapattı. Bunun ardından N.E. hemen savcılığa gitti ve şikayette bulundu. Şikayeti değerlendiren savcılık makamı, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Dosya uzklaştırma bürosuna gönderildi. Ancak mağdur , uzlaşmayı kabul etmedi ve doktorun cezalandırılmasını talep etti. 

Bunun üzerine savcılık, muayene sırasında doktorun özenli davranmadığı e dikkatsiz şekilde kızlık zarınının yırtılmasına neden olduğu belirtilen doktor hakkında  "taksirle yaralama" suçunu oluşturduğuna kanaat getirdi.

Doktor 1 yıl hapis istemiyle yargılanacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA