Mayısdanoz ve karbonatla gelen güzellik! İnternette viral oldu: Sıkılaştıran krem tarifi

Cilt bakımı dünyasında yeni bir trend TikTok'ta patladı! Ünlü bir TikTok kullanıcısı, cilt için doğal kolajen içeren yaşlanma karşıtı kremin tarifini paylaşarak binlerce kişinin dikkatini çekti. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bu mucize krem, genç ve sağlıklı bir cilde kavuşmanıza yardımcı olabilir. Detaylar haberimizde!

Mayısdanoz ve karbonatla gelen güzellik! İnternette viral oldu: Sıkılaştıran krem tarifi

Sosyal medyanın gücü sayesinde popüler TikTok cilt bakımı trendleri, doğal, ev yapımı tarifleri ilgi görüyor. Bu cilt bakımlarına bir yenisi daha eklendi. İşte detaylar...

su

TİKTOK'TA TREND OLAN ANTİ-AGİNG KREM TARİFİ! EVDE SIKILAŞTIRICI KREM NASIL YAPILIR?

Cilt bakımı konusunda yeniyseniz veya cildinize uygun ürünler bulamadıysanız son zamanlarda TikTok'ta trend olan cilt bakım ürünlerine bir şans verebilirsiniz. TikTok kullanıcısı Rasoi Ghar (@lunasrasoighar), doğal kolajen içeren ev yapımı yaşlanma karşıtı kremin tarifini takipçileriyle paylaştı.

Cilt bakım ürünleri arasında seçim yapmak son derece zordur. Neyse ki TikTok bu konuda oldukça faydalı bir rehber. Cilt bakımı severlerin dikkatini çeken ve TikTok'ta viral olan cilt bakımı trendlerine bir yenisi daha eklendi. Rasoi Ghar adlı TikToker, doğal kolajen içeren yaşlanma karşıtı kremin tarifini paylaştı. Mayısdanoz, aloe vera ve badem yağı gibi doğal içeriklerin yanı sıra E vitamini gibi cilt sağlığına faydalı vitaminler de sıklıkla kullanılan içerikler arasında yer alıyor. Rasoi Ghar, bu tarifin evde kolaylıkla hazırlanabileceğini, cildin genç ve sağlıklı görünmesini sağladığını söylüyor.

İŞTE ROSAİ GHAR'DAN SIKILAŞTIRICI EV YAPIMI KREM TARİFİ:

Yarım demet maydanozu karbonatla iyice yıkayın.

250 ml su içeren bir tavayı ocağa yerleştirin. Daha sonra maydanozu doğrayıp suya ekleyin. Kaynamaya başlayınca ateşi kapatıp soğumaya bırakın. Soğutulmuş maydanozu bir blender ile karıştırın ve tel süzgeçten geçirin. Karışıma 1 yemek kaşığı mısır nişastası ekleyin ve iyice karıştırın.

Daha sonra kısık ateşte tekrar kaynatın. Hamur benzeri bir kıvam elde edene kadar karıştırmaya devam edin. Daha sonra bir kâseye aktarın ve ısınana kadar bekleyin. 1 yemek kaşığı badem yağı, 12 ila 15 damla E vitamini ekleyin ve iyice karıştırın.

Taze aloe vera jelini bir karıştırıcıda karıştırın. Mayısdanoz kremalı karışıma 2 yemek kaşığı aloe vera jeli ekleyebilirsiniz.

Karışımı buzdolabında 1 hafta bozulmadan saklayabilirsiniz.

ANTİ AGİNG KREM NASIL KULLANILIR?

Bu kremi cildinizi sıkılaştırmak istediğiniz tüm bölgelere masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

30 dakika bekledikten sonra ılık su ile yıkayabilirsiniz.