Korona Virüsü 3 Ülkeye Daha Sıçradı: 41 Ölü

Korona Virüsü can almaya devam ediyor. Edinilen son dakika bilgilerine göre 41 kişi yaşamını yitirdi. Virüs Avrupa'da da görüldü. İşte son durum ve dünya haritasında virüsün görüldüğü bölgeler.

Korona Virüsü 3 Ülkeye Daha Sıçradı: 41 Ölü

Corona Virüsü Avrupa 'ya sıçradı.

Çin 'de ortaya çıkan Corona Virüsü , dünyaya yayılmaya devam ediyor. İlk olarka Çin 'de 17 kişinin ölümüne neden olan virüs , her geçen gün can almaya devam ediyor. 

41 KİŞİ ÖLDÜ

Çin başta olmak üzere birçok ülkede görülen carona virüsü , şimdiye kadar 41 kişiyi öldürdü. 1300 'den fazla kişide görülen bu virüs, 

3 ÜLKEDE DAHA

Asya kıtasındaki ülkelerde görülen Corona Virüsü, Çin'den sonra ilk olarak Tayland 'da görüldü. Hong Kong 'a , Makao 'ya , Güney Kore' ye sıçradı.  Bu ülkelerin ardından Koronavirüs , Japonya, ABD ve Tayvan 'da , daha sonra Singapur'da ve Suudi Arabistan'da görüldü.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Corona Virüsü Avustralya 'da , Fransa 'da ve Malezya 'da görüldü.

Fransa’nın başkenti Paris’te iki Corona virüsü vakası görülürken Bordeaux kentinde bir vaka daha görüldü

VİRÜSÜN YAYILMA HARİTASI

ABD'deki John Hopkins Üniversitesi Sistem Bilimleri ve Mühendislik Merkezi araştırmacıları, Çin Halk Cumhuriyeti'nden yayılan ve onlarca kişinin ölümüne neden olan yeni ölümcül koronavirüsün tüm dünyadaki hareketini takip eden çevrimiçi bir panel geliştirdiler.

Güncel harita

ÇİNLİLERİN YEDİĞİ MİDE BULANDIRAN ŞEYLERDEN BULAŞTI

Çinlilerin fare yavrusu, yarasa, lağım faresi ve az pişmiş kurbağa yediği ve virüsün bunlardan bulaşmış olabileceği bildirildi.