Korelilerin cam cilt sırrı ortaya çıktı! Cildi pürüzsüzleştirip neme doyuruyor

Prof. Dr. Canan Karatay, gıda ve sağlıklı beslenmeye ilişkin açıklamalarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Bu kez cilt sağlığıyla ilgili çok önemli bilgiler verdi.

Korelilerin cam cilt sırrı ortaya çıktı! Cildi pürüzsüzleştirip neme doyuruyor

Prof. Dr. Canan Karatay ile yapılan bir röportajda kendisine enerji düzeyleri ve cildinin nasıl pürüzsüz kaldığı soruldu. Sorulan ilk soru şuydu: Cildiniz oldukça çok güzel. Röportajlarınızda ilaç kullanmadığınızı söylüyorsunuz. Enerjinizin ve cildinizin sırrı nedir?

ZEYTİNYAĞI SABUNU FAYDALARI

Canan Karatay, soruyu şu şekilde yanıtlıyor: "Yeşil kalıp sabun. Uzun yıllardır yeşil kalıp sabun kullanıyorum. Amerika'ya gittiğimizde gelip gidenlerden yeşil kalıp sabun almak istiyorduk. Bir arkadaşımın kız kardeşi onkoloji tedavisi oluyordu. Meme kanseriydi.

Kemoterapi aldığı sırada ayaklarında ve ellerinde bazı aralar açıldı. Amerika'da her şey denendi. Konuştuğumuzda yeşil kalıp sabununu önerdim. Saf zeytinyağı sabunu Elazığ'dan gelmektedir. Kimyasalları kesti ve bu kız sabun kullandı. 15 gün içinde ellerinde hiçbir şey kalmamıştı. Sabun bu şekilde popüler oldu. Artık ziyaretlerimde Amerikalılar benden yeşil sabun istediler. Arkadaşlarım arasındaki anılardan biri.”

ZEYTİNYAĞI SABUNU FAYDALARI

ZEYTİNYAĞI SABUNU FAYDALARI

Cildi nemlendirir ve aydınlatır. Bu yaşlanma sürecini yavaşlatır. Kırışıklık oluşumunu engeller.

Akne ve gözenek oluşumunu engeller. Bu cilt sorunlarının giderilmesine yardımcı olur.

Saçları besler. Kepeği ve saç dökülmesini önler. Bu saçların daha hızlı uzamasını sağlar.

Cildin kurumasını önler. Bebek ve çocuklarınızın yaşayabileceği cilt problemlerinin de önüne geçer.