Kolajeni kozmetikte aramayın! Bundan bir kaşık yiyenin vücudu kolajenle doluyor!

Metabolizmayı hızlandırılmak üzere tarifler hazırlanırken cilt, saç ve tırnak sağlığını koruyan besinler düzenli tüketildiğinde farklı gözlemleyebilir. Hangi besinlerin sizi güzelleştireceği ve nasıl kullanılacağı detayları haberimizde.

Kolajeni kozmetikte aramayın! Bundan bir kaşık yiyenin vücudu kolajenle doluyor!

Saçları uzatan, cildi sıkılaştıran ve tırnakların kuvvetendiren besinler için araştırmalar başladı. Kolajen maddesi fazlasıyla bu ürünlerde yer alırken nasıl kullanılacağı ve tüm detaylar açıklandı. cildi onarıp cilt bariyerleri güçlü hale getirilebilir. İşte yaşlanmalara karşı, kırışıklıkların engellenmesi adına kullanılması gereken besinler ve tüm detaylar...

KOLAJEN ARTIRMA YOLLARI

Kemik suyu tüketmek vücutta kolajen miktarını artırır. Güneş koruyucu kullanmak vücuttaki kolajenin dengeli kalmasına yardımcı olurken C vitamininden yararlanabilirken günlük sıvı miktarı karşılığında vücuttaki kolajen korunur.

KEMİK SUYU KOLAJEN DEPOSU

Doğal kolajen olan kemik suyu, cilt elastikiyetini korurken cilt sağlığınızda iyileştirmeler olurken güçlenme olunur. Cildin kırışmasını ve sarkmasına engel olurken cildin genç kalmasına karşılık en etkili kolajen olarak bilinir. Kolajen zengini kemik suyunu içererek cildinizin her yaşta genç görünmesini sağlanır.

kemik suyu

Glutamin, kalsiyum, magnezyum, fosfor, amino asitler, kondroitin, glukozamin ve prolin maddeleri bulunurken bu maddeler insan vücudunda yer alır. Kemik suyu içerirken bu maddelerin azalması engellenir. 1 bardak içerisine vücudunuza kolajen takviyesi yapılır.

KIRMIZI BİBER C VİTAMİNİ VE KOLAJEN

Kırmızı biberin içerisinde yer alan C vitamini kolajen desteğini bulurken cilt hücrelerinde kısa sürede yenilenmesine yardımcı olur. araştırmalar üzerine kolajen cildin dokusuna elastikiyerini ve neminde denge kurulur. Kırmızı biber düzenli olarak tüketilerek cilt sağlığı desteklenir.

PROPOLİS

Cilt üzerinde kolajen desteği verilirken bu özellikle hücreler hızlı olarak yenilenir. Kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümüzde azalmalar yaşanırken propolisin içerisinde kolajenler, cildin kolajen seviyesinde artış olunur. Cildin gençleşmesi ve sıkılaşma olurken elastik yapısından ötürü üretim desteği verilerek kırışıklıklar engellenir.