Kemoterapiden 10.000 Kat Daha Güçlü Olduğu İddia Edilen Bir Meyvenin Gizli Yüzü: Tarçın elması...

Son zamanlarda, süper ağaç Graviola ve sağlık yararları internette çok fazla ilgi gördü ve beğenildi. Amazon yağmur ormanlarından gelen bu meyve veya bitkinin kanseri önlediği ortaya çıktı.

Kemoterapiden 10.000 Kat Daha Güçlü Olduğu İddia Edilen Bir Meyvenin Gizli Yüzü: Tarçın elması...

Bu meyve aynı zamanda tarçın otu, tarçın elması olarak da bilinir ve ölüm oranı en yüksek hastalıklardan biri olan kanser hücrelerini yok etmede kemoterapiden 10.000 kat daha etkili olduğu söylenir.

Purdue Üniversitesi'nde yapılan ve oldukça popüler olan bir çalışmanın bazı etkileyici bulguları hakkında bir haberi sizinle paylaşmak istiyoruz. Araştırma bulgularına göre graviola'nın kanser önleyici özelliklere sahip olması videonun neden bu meyvenin dikkat çektiğini açıklıyor.

Graviola'nın Sağlığa Faydaları Antioksidanlar, Bağışıklık Desteği ve Daha Fazlasını İçerebilir

Yaklaşık 15 ila 30 fit boyunda ve besin açısından son derece zengin olan graviola ağacıdır. Güney Amerika'daki Amazon Nehri havzasında yetişir.

Muhallebi kıvamına ve kavun benzeri bir görünüme sahiptir. Bu ağacın kabuğu ve yaprakları ise en avantajlı olan kısımlardır ki bu da nadiren dile getirilen önemli bir bilgidir. Amazon yerlileri uzun süredir onlarla çay yapıyor. Bu insanlar bu çayı parazitler, romatoid artrit ve karaciğer hastalığı dahil olmak üzere çok çeşitli tıbbi sorunları tedavi etmek için kullandılar.

Hükümet ve kurumları, Graviola'nın inanılmaz kanser önleyici özelliklerini tanımıyor, ancak bu bitkinin insan sağlığının korunması ve korunması için çok yararlı olabileceğini gösteren çok sayıda kanıt var.

Bu sağlık yararları şunları içerir:

  • -lenfatik sistemin boşaltılmasına yardımcı olur
  • -genel bağışıklık sisteminin desteklenmesi
  • -vücudunuzdaki kan dolaşımının uyarılması
  • -Antioksidan bileşikler açısından zengindir ve yaşlanmaya karşı koruma sağlar.

FDA, graviola ağacının yalnızca bağışıklık sistemini güçlendirici özelliklerini kabul etti; kanser önleyici olanlar sahip değil. Daha da kötüsü, devlet kurumları, bunu yapmaya devam etmeleri halinde Graviola'nın kanser önleyici özellikleri hakkında bilgi yayınlayan web sitelerini kovuşturmakla tehdit ettiler.

İnsanlar FDA'nın karşı çıkmasına rağmen bu bitkiyi kullanmaya ve kanseri tedavi etmek için kullanmaya devam ediyor. Graviola'nın kanser önleyici faydaları iddiası, çeşitli araştırmaların yanı sıra insan kullanımı ve diğer ampirik verilerle desteklenmektedir. Bununla birlikte, bu noktaya kadar neden herhangi bir uzun vadeli çalışma yapılmadığı belirsizdir.

Graviola ve Anti-Kanser Çalışmaları

Purdue Üniversitesi'ndeki Eczacılık ve Eczacılık Bilimleri Okulu, Graviola'nın kanser önleyici yetenekleri üzerine ağaçta bulunan annonaceous acetogenins olarak bilinen bileşiklere odaklanan en büyük ve en kapsamlı çalışmayı yürütmüştür.

Bu çalışma, kanser önleyici kimyasallar açısından Graviola'dan çok daha zengin olan pençe gibi diğer bitkileri kapsadığından, ona milyonlarca dolar harcandı. Çalışmanın bulguları cesaret vericiydi çünkü bu kimyasalların sağlıklı hücreler üzerinde hiçbir olumsuz etkisi olmadan kanser hücrelerinin çoğalmasını durdurma konusunda iyi bir yeteneğe sahip olduğunu gösterdiler. Bu Graviola bileşenlerinin ayrıca tedaviye dirençli kanser hücrelerine karşı oldukça etkili olduğu da gösterilmiştir.

FDA ve Graviola'nın kanser önleyici etkisini tanımayanlar, bu çalışmaların gerçek insanlar üzerinde değil, test tüplerinde, laboratuvarlarda yapıldığını söylüyorlar ve bu sonuçları tanımazlar.

Kötü olan şey, gerçekten kanserli ve diğer tıbbi durumları olan insanlar ve onları tedavi etme biçimleri üzerinde gerçek çalışmaların olmamasıdır.

Graviola oldukça güçlü bir doğal ilaçtır ve bu nedenle kullanmak istiyorsanız önce doktorunuza danışmanız gerekir.

Organik Graviola Takviyesi Nereden Alınır?

Öncelikle bu bilgilerin sadece bilgilendirme amaçlı olduğunu ve tıbbi tavsiye olarak alınmaması gerektiğini tekrar belirtelim.

Graviola'nın birçok sağlık avantajı sunduğu yadsınamaz ve geleneksel doğal tıpta uzun süredir kullanıldığı için gelecekteki çalışmalara dahil edilmesi gerekiyor.

Graviola kullanmaya karar verirseniz, hastaları tedavi etmek için kullanma deneyimi olan bir naturopatik doktorla konuşmalısınız.

Yerli, doğal çevrelerinde yetiştirilen ve hasat edilen graviola ağaçları en iyi kalitededir ve en fazla avantajı sunar.