Kansere karşı kırmızı kür! Bağışıklık sistemini zırh gibi yapıyor

Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş'ın kansere karşı önerdiği kırmızı kür, vücudu güçlendiren ve bağışıklık sistemini destekleyen doğal bir çözüm olarak dikkat çekiyor. İşte, bu sağlıklı içeceğin detayları ve etkileri...

Kansere karşı kırmızı kür! Bağışıklık sistemini zırh gibi yapıyor

Sağlıklı bir yaşam tarzı ve doğal tedaviler giderek daha popüler hale geliyor. Fitoterapi uzmanı Dr. Ümit Aktaş, bir açıklamasında kansere karşı etkili olduğuna inandığı kırmızı ilaçları önerdi. İşte kahvaltıdan önce içmenizi tavsiye ettiğimiz bu rahatlatıcı tedavinin tarifi..

KIRMIZI KÜR İÇİN MALZEMELER:

1 adet kırmızı pancar

1 adet havuç

1 adet kırmızı elma

Kanseri Önlemek İçin Kırmızı Kür Tarifi

Kansere karşı kırmızı kür

Tüm malzemeleri bir meyve sıkacağı içerisine yerleştirin. Ortaya çıkan suyu buzdolabında 30 dakika bekletin. Kahvaltıdan yaklaşık 20 dakika öncesinde tüketin.

Öneri: Ailenizde kanser hastası varsa kırmızı ilacı yılda üç kez kullanmalısınız. Her bir kür süreci arası 30 gün olmalıdır.

Kırmızı kürün diğer faydaları

Bağışıklık sistemini güçlendirir. Mide ülserlerine karşı etkilidir.

Pancar vitamin ve mineral içerir ve bu nedenle kanserin düşmanı olarak kabul edilir. Havuç ve kırmızı elma da bu tedaviyi tamamlamak için önemli malzemelerdir.

Kansere karşı kırmızı kür

Bu tedaviyi düzenli olarak tüketmek vücudunuzu güçlendirecek, bağışıklık sisteminizi destekleyecek ve mide sağlığınıza olumlu etki edecektir. Dr.Ümit Aktaş tarafından önerilen bu kırmızı ilaç, doğal malzemelerden yapılmış etkili bitkisel ilaçlar içerir. Ayrıca sağlıklı yaşam sürmek isteyenlerin bu tarifi denemeleri ve uzmanların tavsiyeleri doğrultusunda düzenli olarak kullanmaları tavsiye ediliyor.