Kan grubu bunlardan biri olan hiç hastalanmıyor! Dipçik gibi sağlam duran o kan grubu!

Kan grupları üzerine yapılan bilimsel araştırmalar hangi kan gruplarının hastalıklara en çok ve en az dirençli olduğunu ortaya çıkardı.

Kan grubu bunlardan biri olan hiç hastalanmıyor! Dipçik gibi sağlam duran o kan grubu!

Kan grupları üzerine yapılan bilimsel araştırmaların insan sağlığı üzerinde önemli etkileri olan kan grubu hastalıklarının ne kadar dirençli ve hassas olduğunu ortaya çıkardığı açıklandı. Yapılan araştırmaların sonucunda hangi kan grubunun hangi hastalıklara dirençli veya duyarlı olduğunu tespit ettiği verilen bilgilerin arasında yer aldı.

İngiltere'deki Londra Royal Holloway Üniversitesi'nde görevli bilim insanların taptıkları araştırma, birçok hastalığın doğrudan kan grubuyla ilişkili olduğunu belirledi.

B KAN GRUBU

B Tipi kişilerin güçlü, tutkulu, empatik ve aynı zamanda da kararlı oldukları düşünülür ancak aynı zamanda bencil ve öngörülemez davranışlarıyla da tanınırlar. Bu kan grubuna sahip kişilerin kan grubu A olan kişilerle tutarsız olduğu söyleniyor.

A KAN GRUBU

A kan grubu taşıyan kişiler yaratıcılık, zeka ve işbirliği şeklinde olumlu özellikler ile ilişkilendirilirken, inatçılık ve sinirlilik gibi olumsuz özelliklerle de ilişkilendirilir. Japonya'da A kan grubuna sahip kişilerin sayısının diğer kan gruplarına göre daha fazla olduğu söyleniyor.

Kan grubu bunlardan biri olan hiç hastalanmıyor

0 KAN GRUBU

0 kan grubuna sahip olan insanlar güven ve kararlılığın yanı sıra sezgi ile de karakterize edilir, aynı zamanda bencil ve istikrarsız oldukları da düşünülmektedir. Kan grubu A olan kişilere özellikle bencil göründükleri söyleniyor.

AB KAN GRUBU

AB kan grubuna sahip kişilerin rasyonel ve uyumlu olma gibi güçlü yanlara sahip olduğu söylenirken, zayıf yönlerinin ise kararsızlık, eleştirel ve unutkan olduğu söyleniyor.

Bu kan grubunun hem A kan grubunun hem de B kan grubunun özelliklerine sahip olduğu yaygın olarak kabul edilmektedir. Bu kan grubu nadir olduğundan, bu kan grubuna sahip kişilere Japonya'da oldukça değer verilmektedir.