İnciri suyla değil onunla kaynatıp için: Vücudunuz sizi şaşırtacak!

Uyumadan önce sütün içerisine o besini eklerseniz birçok yararı olacaktır. Hangi besin eklenmeli? Merak edilen detaylar haberimizde.

İnciri suyla değil onunla kaynatıp için: Vücudunuz sizi şaşırtacak!

Sütün içerisine uyumadan önce 2 adet eklerseniz faydasını göreceksiniz. Kuru incirin birçok faydası bulunmaktadır. Kuru incir faydaları nelerdir? Tüm detaylar haberimizde.

UYKU ÖNCESİ SÜTÜN İÇERİSİNE O BESİNİ EKLEYİN!

Kuru incir ve sütün insan vücuduna birçok yararı bulunmaktadır. Kuru incir ve sütü birlikte tüketirseniz önemli bir besin maddesi sağlar.kuru incir

Kuru incir, süt yüksek oranda lif içermektedir. Sindirim sistemini düzenler ve rahatlamasını sağlar. Kilo kontrolünü sağlamaktadır. Tokluk hissi yaratır.

Zengin içeriklere sahiplerdir. Enerjiyi yükseltmektedir. Sporcular için ideal besin değerleridir. Aynı zamanda bağışıklık sistemini kuvvetlendirmektedir. Hastalıklara karşı direnç sağlamaktadır. Süt kalsiyum bakımından zengindir. Bu ikili kemik sağlığı için önemlidir. Demir eksikliğine birebirdir.

Bir tencerede sütü kaynatın. Kaynaması ardından içerisine 3-4 tane kuru incir ekleyin. İncirlerle 5 dakika kadar kaynatmaya devam edin. Robottan geçirerek püre haline getirip tüketebilirsiniz.

Afiyet olsun.