İğnesiz ameliyatsız gergin cildin formülü! Sürüp uyuyunca botoks etkisi yaratıyor

Güzelleşmek isteyenlere ameliyat derdi olmadan mucizevi işlem geldi. Cilt tipinize uygun bakım rutinleri ve bakım rutinlerine ekleyeceğiniz bazı yağlar ile yüzünüze botoks etkisi yaratıyor. İşte yaşlılık izlerini silecek o yöntem...

İğnesiz ameliyatsız gergin cildin formülü! Sürüp uyuyunca botoks etkisi yaratıyor

Doğal yağlar cilt bakımında hem de saç bakımında çok sık kullanılır. Bazı doğal yağlar cilt hücrelerini kısa sürede yenileme etkisine sahip. Düzenli olarak cilt bakımı yapıldığında cildin genç kalmasına yardımcı olunur. Bu yağlar gece sürdüğünüzde ise etkisini iyice artırır.

ARGAN YAĞI
Omega-3, 6 ve 9 gibi yağ asitlerinin güç merkezi olarak kabul edilir. Bu yağ asitleri cildin bariyer fonksiyonunu iyileştirir, kuruluğun önüne geçer. Cildiniz daha canlı ve parlak olmasına yardımcı olunur.
Argan yağı ciltteki yaşlanma belirtileriyle beraber en aza indirerek cilt üzerinde sarkma meydana gelerek harikalar yaratır.

ÜZÜM ÇEKİRDEK YAĞI
E vitamini zengini doğal yağlar arasında yer alan üzüm çekirdek yağı, cildi iyileştirirken cilt yenilenmesine yardımcı olunur. Üzüm çekirdeği yağı kırışıklıklara iyi gelirken doğal nemlendirici olarak tercih edilir.
Cildin kurumasını engellemek için dolgunluk kazanılarak yağın cildin sarkmasını engeller. Yağı masaj yaparak sürerek 10-15 dakika beklettikten sonra üzüm çekirdeği yağını cildinizden arındırın.
iğnresiz botoks
ZEYTİNYAĞI
E vitamini deposu olurken zengin doğal yağlar arasında bulunurken cildi onarırken tahrişi ve kızarıklığı önler. Nemlendirici özelliğiyle beraber cilt kusurlarıyla savaş vererek sivilce ve akne sorununu ortadan kaldırır. 1 tatlı kaşığı zeytinyağına 2-3 damla limon suyu ekleyin. Hazırladığınız bu karışımı temiz cildinize eşit miktarda sürün. Bu karışımı uyumadan önce sürülerek gece cildinizi yenilemenizi sağlar.

LİMON YAĞI
Limon yağının C vitamini kaynağı olarak tercih edilirken cilt üzerinde oluşan lekeleri açar. Cilt tonunu eşitlemesiyle beraber siyah nokta sorunu ortadan kaldırılır. Hem arındırarak hem canlandırma özelliği bulunur. Limon yağını gece uyumadan önce cilt bakım rutinlerine dahil edebilirsiniz.